- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Igaz én csak negyedszázada vagyok dolgozó szakmabeli, amit nem túl sok, de nálam alap, hogy 10 éves gépre semmiképpen sem kerülhet fel Win10+.
Sosem értettem, hogy mire jó ez. Nagy volumenű, céges eszközparkon nyilván nem jó ötlet kísérletezni, de magánszemélyek esetén meg kell próbálni. Ha nem megy hát nem megy, marad a Linux, egy régebbi Windows, vagy egy új gép. Ha viszont megy, akkor adtál még pár évet egy eszköznek és egy felhasználónak. Idén kb. 6-8 gépre tettem így 11-et, és egy kivételével mind hibátlan, abban az egyben meg az SSD halt meg. Pedig a legfiatalabb is már 6 éves, a legidősebb meg 13.
Félre ne érts, nem akarom megmondani mit csinálj, és becsmérelni sem akarlak, egyszerűen csak a dolog miértjét nem értem.
-
Penguin95
senior tag
Ha nem szeretnél hajat a fejedre, akkor mindenképp. Más esetben meg maradj a 10-nél.
Üdvözlettel: Egy egykori 11 imádó, aki feltette a 22H2-t.
És hogy legyen itt egy kis miért is:
- Sokkal lassabb a 22H2 mint az alap 11.
- Rengeteg benne a hiba, ami a 22H2-vel jelent meg (persze voltak korábbiak is, de azokból nem volt sok)
- Bekapcsolva maradt a véletlenszám-generátor fejlesztés közben, szóval ha szerencséd van, akkor van több lapos explorer, ha nincs, akkor meg csináld magad van
- Ha minden új funkciót szeretnél, akkor torokra veheted a picipuhát, mert újratelepítés nélkül nem kapsz meg mindent
- Eddig az explorer megnyitásánál ott volt azonnal a 6 fő felhasználói mappa, és a meghajtók. Tetszett ez így? Na akkor felejtsd is el, mert ez is megszűnt.
- A Windows egyik leghaszontalanabb funkciója, hogy ha átméretezed az egyik dokkolt ablakot, akkor a mellette lévőt is átméretezi. Szerencsére gondoltak ránk a fejlesztők, és már véletlenül se lehet kikapcsolni ezt a funkciót. Ugye milyen jó?
- Tonnányi funkció hiányzik, és jelek sincsenek arra, hogy valaha vissza fogjuk őket kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest