- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az erősítő teljesítménye csak a Hangszóró érzékenységével együtt addja meg a hangerőt, ráadásul az is számít mekkora helységban használnád.
Nekem egy 12 wattos (csöves) erősítőm van és 94dB érzékenységű hangfalakat hajt meg, ami azt eredményezi, hogy fél teljesítmény fölött sosem használtam még egy 22 nm-es szobában. Ha neked az számít hogy egyszerre sok mp3-at ki tudjál írni, akkor van csak értelme a DVD-s verziót venni, a CD lemezeid (ha vannak) nem fognak jobban szólni a DVD lejátszóban, hacsaknem sokkal magasabb színvonalú a DVD lejátszó. Általában 2-3 szoros árkülönbség esetén érik el a DVD lejátszók a CD lejátszók minőségét egy CD lemez esetén.Nem javaslom, hogy bármit is megvegyél meghallgatás nélkül, mert nincs rá semmilyen garancia hogy tetszeni fog! Papíron sosem lehet leíri, azt hogy tetszik-e majd hangzása, ha viszont jobban érdekelnek a szolgáltatások, mint a hangzás, akkor egyszerű a döntés, mert az le van írva.
Ha szeretsz hangulatosan zenét hallgatni és tényleg leülve csak zenét hallgatni, akkor a cd lejátszó a tuti, mert nem zúg mint a számítógép nem kell hozzá tv/képernyő, sokkal egyszerűbb és gyorsabb a használata mint a dvd-nek, nem molyol annyit a lemezekkel. Ízlések és pofonok, nekem ez az egyszerűbb, kellemesebb (intimebb) zenehallgatás jön be, szeretek odafigyelni a zenére. -
törölt tag
Egyetéretek, hogy egy autó nem a zene hallgatásra megfelelő hely, mert nekem az autóban a zene csak háttérzene, hiszen az elsődelges dolog, hogy eljutok vele A-ból B-be. A zene hallgatása nekem ennél többet jelent. Aki beül az autóba csak azért, hogy zenét hallgasson és kikapcsolódjon annak lehet ez mást jelent.
Abban viszont nem értek egyet, hogy bármilyen torzítási és egyéb paraméter meghatározná egy rendszer jóságát/rosszaságát, kivéve a különlegesen rossz értékeket, pl.: nagyon nagy torzítás. Eddig még nem találtak ki olyan egzakt mérhető paramétert/paramétereket, ami alapján eldönthető lenne, hogy mi szól jól és rosszul, és ehhez még adjuk hozzá a környezeti hatásokat + az aktuális pszichikai/fizikai állapotunkat és máris egész máshol tartunk a jó és rossz megítélésében.
Érdekes dolog ,hogy egy régi >0.5% torzítású, alapjáraton hallható alapzajos erősítő, amiben egyetlen integrált áramkör sincs (még a tápegységben sem), olyan természetes muzikális élményt tud nyújtani, mint nagyon kevés egyéb erősítő.
Ahány ember annyi szokás, annyi igény, szerintem a legjobb út, ha minél több rendszert meghallgatunk és ez alapján döntünk, nem pedig számok alapján.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két Ultrával készül a Xiaomi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Autós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format A3+ Wi-Fi tintasugaras nyomtató MFP,ajándék patron,számla
- Hibátlan üzleti nyomtatók
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
- Panasonic Lumix S 20-60mm f/3.5-5.6 objektív
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest