Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nobeige

tag

válasz dgyuri0123 #69244 üzenetére

Nem tudom mennyiben belépő szint egy olyan erősítő, amelyik az összes csatornát egyszerre hajtva csatornánként 85W teljesítményt ad le 8 Ohmos terhelésre a 20 Hz - 20 Khz közötti sávban, kevesebb mint 0,07 % THD-vel. A frekvenciamenet is minden bizonnyal kellően lineáris a hallható sávban. Szóval nagyjában-egészében az erősítőrész hozza azt, amit el lehet várni egy otthoni felhasználásra szánt erősítőtől. Azért ez a dolog 20-30 éve már elég jól beállt, nagy újdonságok nincsenek. Az meg csak ráadás, hogy egész hasznosnak tűnő szolgáltatásai vannak.

A Studio 280-nál természetesen vannak sokkal jobb hangsugárzók, úgy a JBL mint sok más gyártó kínálatában.

Ezek nem drága termékek amúgy sem, és a kérdező most különösen kedvező áron juthat hozzájuk.

Egyáltalán nem szolgálja az ő érdekét, hogy az itteni társaság elvigye a "hifis" erdőbe, ahonnan aztán csak sok pénz elköltése után tud kikecmeregni, ha egyáltalán.

Nem tudom már, hogy hol olvastam, de nagyon igaznak tartom: az audio tudomány, a hifi meg marketing. (Zenét hallgatni meg kurva jó, teszem hozzá én.)

Új hozzászólás Aktív témák