-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
liszi70 #51505 üzenetére
Most már nekem is. Azelőtt sokáig így hallgattam, és gyakorlatilag fórum-ajánlások útján szoktam le róla, és most már megőrülnék a fölös treble-bass hangzásától. (Ennyit arról, hogy mennyire érdemes kezdőknek a saját ízlésük szerint választani. És ha nincs? )
Van, de esetleg nem egyezik másokéval, akiknek szintén nem egyezik egymáséval. Azért ha abban az időben ellátogattál volna, egy-két bemutatóteremmel rendelkező audio kereskedésbe (gondolom már akkor is léteztek) és ott bemutattak volna neked jó rendszereket, már akkor, egyből rájöttél volna, hogy a hangszínszabályzás csak délibáb, pótcselekvés. Ha pedig annak alapján sem, akkor most sem tartanál sehol. Nem mindenkiből lesz hifi zenehallgató aki otthon zenét hallgat. Senkitől se "irígyeljük", hogy olyan pocsék minőségben hallgasson zenét, ami neki tetszik és nekünk nem. Vagyis ne legyünk se hi-ttérítők, se fi*ttérítők ! Sokan teszik ugyanis szóvá, hogy én elveszem a kedvét a hifi-től azoknak, akik a hozzászólásaimat olvassák. Pedig éppen attól jöhet meg a kedve valakinek a hifizéshez, ha -életében feltehetően először- egy-két (de inkább több) igazán jó rendszert meghallgatna. Még tervezés és döntés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged