Hirdetés
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple MacBook
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
válasz
andorra #40764 üzenetére
Mivel én egy faluban lakom, ahol a hifivel foglalkozó boltok száma erősen a nullához konvergál, de még a közeli városokban is, így nem tehetem meg azt hogy elmegyek meghallgatni mindent ami eszembe jut.
Csak a nálam tapasztaltabbak véleményére adhatok. De még így is többet érek el vele, mintha mondjuk kérdezés nélkül megrendeltem volna azt a HQ kábelt amiről elsőnek beszéltek le.A kábel egy Prodigy HD2 és egy Denon PMA-700AE közé kellene (Mission M74 hangfalak), árkategóriát már írtam. Nem tudom mi lehet még fontos. A Prodigy mellé járó egyszerű RCA kábelt cserélném le vele.
Lehet hogy tévedek, de szerintem azért az én rendszerem még nem olyan nagy valami, hogy ekkora jelentősége legyen egy IC kábelnek, aztán most lehet hogy nagy hülyeséget mondtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest