- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duwad
tag
válasz
FireKeeper #21738 üzenetére
A legjobb lenne, ha jönne steamre meg a hs is és végre letörölhetném a battlenet appot. Egyébként örülnék, ha ismét elővennék, szerintem, ha nem is lol szinten, de azért sikeres lehetne, sok ember szereti.
-
Duwad
tag
Sziasztok,
a 2.0 megjelenése óta miért van az, hogy a játék bazi lassan indul el, menet közben pedig kiírja bal fent, hogy a cpu nem bírja a dolgot és élvezhetetlenül laggolni kezd az egész ? Valami vírusra gondoltam, hogy belemászott a gépbe, mert i5 4400, r9 480x 4g-val nem kéne, hogy gondja legyen, viszont az érdekes az, hogy OW-val és más egyébb gamenél nincs probléma(Watch Dogs2, Witcher3). A próbálkozások következtében már a beállításokat, textúra, stb is low-ra vettem, de ez sem segített. Valakinek van esetleg valami ötlete vagy tapasztalt hasonlót ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest