- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Nektek a Reduce Mouse Lag be van pipálva? Van valami észrevehető különbség?
-
Stylerr
addikt
Manapság már a virtuális valóságot is meg tudják oldani, akkor ezt miért nem?! Ha mindig egyenlően adja a pontokat a winért és lossért, akkor pont annyira torzít, mint amennyire az általad leírt rendszer torzítana.
Nagy cég a Blizzard, oldja meg, ha azt akarja, hogy a játékosok a valódi teljesítményük alapján legyenek pontozva és besorolva. -
Stylerr
addikt
válasz
Balika23hun #18224 üzenetére
Figyelmetlen voltam, nem vásároltam meg.
-
Stylerr
addikt
Patch után nem tudom Guldant választani HL-ben. Szürke a karakterválasztón mikor pickelném. Valaki tud segíteni?
-
Stylerr
addikt
Falstad rework milyen lett?
-
Stylerr
addikt
Ezzel kapcsolatos a kérdésem, hogy Nvidia driverben, vagy Asus GPU Tweakban nem lehet valahogyan beállítani azt, hogy HOTS alatt max MHZ-n fusson a kártya? Én nem találtam sehol.. AMD Radeon driverben be lehet állítani, szóval gondolom, hogy itt is.
-
Stylerr
addikt
Tegnap monitoroztam egy picit, hogy a játék hogyan használja ki a videókártyát. Míg a karakterválasztóban állunk, addig max órajelen megy a kártya (1300Mhz), viszont a játékban már csak 1025Mhz-ig megy fel csak, és emiatt van kevesebb FPS-em.
-
Stylerr
addikt
-
Stylerr
addikt
-
Stylerr
addikt
Érkezik a balance update.
-
Stylerr
addikt
Miért van az, hogy a játék alatt nem a maximális teljesítménnyel fut a videókártyám? Fifa16, illetve akármilyen más játék és tesztprogram alatt 1300mhz-n megy, HOTSba viszont csak 1000mhz-n. Ennyire rossz a játék optimalizálása? Esetleg nem lehet megoldani valahogy, hogy HOTSban is 1300mhzn pörögjön a kártyám?
-
Stylerr
addikt
KT winrateja vajon meddig fog felfele kúszni? Vagy a vége megint az lesz, hogy ismét nerfelik?
-
Stylerr
addikt
Kaelnél micsoda winrate emelkedés!
-
Stylerr
addikt
válasz
Shadowguard #14399 üzenetére
Én sem kaptam, pedig néztem, és a battlenetes accountom is össze volt csatolva rendesen a twitches accountommal.
-
Stylerr
addikt
Falstad mennyire játszható? Illetve egy buildet tudnátok dobni hozzá?
-
Stylerr
addikt
válasz
DaveNo1 #14185 üzenetére
A Twitch-hez hozzákapcsoltam az accountom, viszont nem kért semmilyen bejelentkezést a Battle.net accomba, hanem egyből zöldre váltott a pipa Twitchen, és kiírta, hogy hozzá vagyok kapcsolódva. Így automatikusan beírta magának az adatokat, vagy én csináltam rosszul az összekapcsolást?
Illetve, ha nézem akkor ezt a hajnali 4kor kezdődő VB-t, akkor kapok érte portrét? -
Stylerr
addikt
Illidan reworkről kinek mi a véleménye? Én eddig egy meccset toltam vele, de nekem egészen bejött.
-
Stylerr
addikt
válasz
holozis_HUN #14117 üzenetére
Végre!
Mi a bettlataged? Vagy vegyél fel engem, ott van az aláírásomban!
-
Stylerr
addikt
válasz
holozis_HUN #14113 üzenetére
Bár én már nem gimis vagyok, de nekünk is szabad ez a hét.
-
Stylerr
addikt
Kijött a patch, viszont EU órák óta elérhetetlen. Remélem mihamarabb kezdenek vele valamit.
-
Stylerr
addikt
Urak, nagyon kíváncsi lennék az MMR-emre, viszont mivel újraraktam a játékot, így csak az utolsó 20-30 meccsemet tudnám feltölteni a Hotslogra. Ennek így van értelme, vagy hagyjam, mert nem kapok reális értéket?
-
Stylerr
addikt
válasz
kovsol #13519 üzenetére
Én nem is nagyon szoktam egyedül játszani. Legalább mindig vagyunk ketten, sokkal jobb úgy. Ma is 2en carryztük az egész teamet.
Más: Ha a hotslogba csak az elmúlt 2 hét meccseit tudom feltölteni (újra lett rakva a gép, és előtte nem volt hotslogom), akkor reális képet kapok az MMR-ről? Vagy ez hogy működik? -
Stylerr
addikt
Rehgar most a metasupport. Rajta kívül melyik a másik játszható? Régen sokat BW-ztem, de nerfelték/átalakították.
-
Stylerr
addikt
BW még mindig használható support? A másik kérdésem pedig az, hogy kigyűlt a 10k gold, és hogy Li-Minget érdemes megvenni? Használható Assa?
-
Stylerr
addikt
Hú uraim!
Fél év kihagyás utána ismét elkezdtem játszani, és fejlődött a játék. Optimizálatlanságon is javítottam, a chat fejlesztése is tetszik. Csak így tovább! -
Stylerr
addikt
Urak, engem még mindig irtózatosan izgat, hogy fx8320al, 8gb RAM-al és egy r9 270x (2bg)-s kártyával miért van medium grafikán teamfightokban 30 fpsem? Maga a játék is ultrára javasol mindent a grafikai beállításokban, de ha ultrára veszem, akkor teamfightokban ledroppol akár 20 fps alá is, míg laneken is 40 körül van. Nálatok is hasonló fps-eket produkál a játék, vagy nálam van valami gond? Hozzáteszem, hogy GTA V, Watch Dogs, Fifa 15 nagyon jól, 60 fpsekkel fut, high beállítások mellett.
Nagyon hálás lennék, ha megosztanátok a tapasztalataitokat, esetleg tudnátok segíteni. -
Stylerr
addikt
válasz
Tyler Durden #7341 üzenetére
Viszont Kael 'Thas még mindig iszonyat erős.
-
Stylerr
addikt
Rank41 vagyok, és rank5öket dob be hozzám.
-
Stylerr
addikt
Egyik napról a másikra nem tudok belépni a játékba. Battleneten elindítom, fekete képernyő, majd kiírja, hogy a HoTS működése leállt. Erre tud valaki megoldást?
-
Stylerr
addikt
Aham, akkor még mennem kell HL-t, hogy megkapjam a skillbonust. Köszi urak.
-
Stylerr
addikt
-
Stylerr
addikt
Még annyit hozzátennék, hogy 5 meccset toltam eddig (3-2 a statom, rank48) tehát még nem tudta belőni a rendszer, hogy mennyi az mmr, és majd később többet fogok kapni? Vagy ez hogy működik? Valaki leírná, mert eléggé idegesít, hogy 3 nyert meccsből csak 2 rankot tudtam fellépni, más pedig rank8ról egy winnel rank6ra lép, mert olyan sok pontot kap, én pedig csak 160-170et.
-
Stylerr
addikt
Haverral együtt toljuk a HL-t, ugyanolyan stattal fejeztük be a játékot, ő 407 pontot kapott, én csak 164-et, ő rank43 én most így rank49. Ez mitől van?
-
Stylerr
addikt
HL reset lesz?
-
Stylerr
addikt
QM-ben kipróbáltam Raynort. Így talentoltam. Meccs végére egy stun alatt pakoltam össze az enemyt és messze nekem lett a legtöbb hero dmg-m. Nyilván rossz, hogy nincs AOE (ultin kívül) spellje, illetve könnyű kifocusolni, de QM-ben lehet vele alázni rendesen, mivel nagy dmg-t tol.
-
Stylerr
addikt
Ti találkoztatok már olyannal akinek a battletagjéban a # után 5 darab szám van?
-
Stylerr
addikt
Értem, köszönöm szépen!
-
Stylerr
addikt
Aki mastercarddal vásárolt valamit a játékban, az tudna nekem segíteni benne?! Esetleg leírná az egésznek a menetét?!
-
Stylerr
addikt
Ennyi volt az xp boost?
-
Stylerr
addikt
válasz
DaveNo1 #6862 üzenetére
Csak rájönnek már, hogy kicsit több gold kell. Lvl32 vagyok, mennék HL-re, de csak 5 hősöm van (Illidan, Tychus, Sylvanas, Valla, Malfurion), igaz van 10k goldom (legszívesebben ez BW-t vennék, mert iszonyat brutál support), de nem akarom 5 db 2k-s hősre elherdálni csak azért, hogy tudjak HL-ezni.
-
Stylerr
addikt
válasz
ígyvanferi #6839 üzenetére
1339 support play se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest