Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence942
tag
Helló olyan gondom lenne hogy új alaplapot vásároltam (asus z390h,semmi frissítéssel) és nem volt a sata ssdm a bootolhatók közt. Nem értettem és állítgattam Achin volt alapból de a raiddel is próbálkoztam ami szépen leformázta a "rendszer" ssd-et amin nekem vannak olyan fájlok (és leginkább google chrome bejelentkezések) amik kellenének és hogy vissza tudnám e állítani?Ilyenre esetleg van e lehetőség (legjobb lenne az egész win10et vissza állítani ahogy volt de erre nem látok esélyt új win és más egyéb nem lett rá telepítve!)Valaki tud ötletet hogy legalább a chormeot tudjam úgy elindítani hogy benne legyen a fiókomba?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Yettel topik
- Fallout New Vegas
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest