Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antigabo
tag
Jó napokat kívánok mindenkinek, és szeretném hozzáértők segítségét kérni !
Az történt ugyanis hogy 1 fizikai HDD 2 külön betűjelű partíciójának egyesítése helyett,
a Windows 10 Lemezkezelőjével először is "sikerült" 1 azonos betűjellel 2 dinamikus kötetet alakítani,
de mivel nem ezt akartam ,ezután megpróbáltam az előzőleg teljesen üres partíciót törölni,(hátha utána egybe csatolhatom a másikkal (ami viszont tele volt ebbe volt minden adatom kb 800MB)
Ehelyett mind a két dinamikus kötetet törölte !!! Nem csak azt amit kijelöltem !!, és egybe vonta úgy hogy az adataim eltüntek ! Igy most egy teljes Nem lefoglalt partíció éktelenkedik a helyén !...
Segítséget szeretnék kérni az adataim visszanyeréséhez !(remélem olyan gyors és egyszerű lesz mint a megsemmisítése !
Köszönöm szépen !
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest