Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Nah, újra én..
A fentebb leírt hibát (bekapcsolás után nem történik semmi) Feltehetőleg az okozza, hogy az alaplapom nem támogatja a beletett procit. (T-bred B ) Megnéztem az alaplap honlapját és tényleg külön kihoztak egy biosfrissítést az ujabb AMD-khez. A gond már csak az, hogy nem tudom frissíteni a biost, mert hát nekem ez az egy ujabb procim van, ezzel meg ugyen nem bootolbe a bios sem, tehát kislemezről frissíteni se tudom... Kéne egy régebbi AMD proci, tökmindegy milyen tipus, csak mininum 1000 mhz-es legyen! Mindössze egyetlen órára kéne kölcsön! Ha valami baja lenne a procinak, kifizetem az árát! Tud valaki segíteni?? Valahogy meghálálnám...
Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Keressek intel i7-i9!!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest