Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Asztrofotózás
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 3D nyomtatás
- Teljesítmény az van dögivel
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Nah, újra én..
A fentebb leírt hibát (bekapcsolás után nem történik semmi) Feltehetőleg az okozza, hogy az alaplapom nem támogatja a beletett procit. (T-bred B ) Megnéztem az alaplap honlapját és tényleg külön kihoztak egy biosfrissítést az ujabb AMD-khez. A gond már csak az, hogy nem tudom frissíteni a biost, mert hát nekem ez az egy ujabb procim van, ezzel meg ugyen nem bootolbe a bios sem, tehát kislemezről frissíteni se tudom... Kéne egy régebbi AMD proci, tökmindegy milyen tipus, csak mininum 1000 mhz-es legyen! Mindössze egyetlen órára kéne kölcsön! Ha valami baja lenne a procinak, kifizetem az árát! Tud valaki segíteni?? Valahogy meghálálnám...
Aktív témák
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest