- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Pont ma volt egy ilyen. Szereltem a gépet és bekapcskor akkorát csippant, majd dobtam egy hátast :))
Vagy fülhallgató van bent vagy ki van kapcsolva a hangszóró, nem sűrűn találkozom ezzel, nem zavar.
Speaker rá van nyomva az alaplapra? Belenéztem a deszka füzetébe, a jumperkiosztásnál nincs ilyen, nézd végig a biost vagy a lapot, hátha találsz beállítási lehetőséget vagy egy jumpert, kivezetést.
Belenéztem a bios leírásba:
PowerManagementSetup->Hot Key Function As
->Hot Key Power on Function (This option allows you to set the Hot key functionality to power on the system. (ezt próbáltad a bill bekapcshoz?)
Mixer: gondolom xp később kezdi el beindítani a drivereket és addig nem tudja elindítani, wait-be kerül.
bizi
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged