Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
sziasztok lenne 1 kis problémám.
most vettem egy Gigabyte MA770-UD3 rev 2.0 alaplapot minden szupi be kapscoltam müxik
de arra lettem figylemes pár kép nézegetése után interneten hogy hiányzik rólla a proci lefogató keret
linkelek 1 képet hogy miröl is beszélek [link] a képen látható narancs sárga müanyagről lenne szó az nincs rajtaaz lenne a kérdésem hogy azért nincs rajta mert az illető pattintos proci hütöt hasznalt ? vagy azért mert nem adta hozá ?
és akkor most mit tudok csinalni ? lehet venni itt ph-n vagy valahol ilyen narancs sárga müanyagot ? vagy lehet e venni olyan proci hütöt ami ilyen lefogató nélkül rögzithető az alaplapba abba a 4 lukba ami a lefogat alatt van az alaplapon a proci körül ?
ja és a proci egy AMD PHENOM X4 9600 Black edition
kérlek vállaszoljatok minnél elöbb fontos lenne köszi üdv
Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest