- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
sziasztok lenne 1 kis problémám.
most vettem egy Gigabyte MA770-UD3 rev 2.0 alaplapot minden szupi be kapscoltam müxik
de arra lettem figylemes pár kép nézegetése után interneten hogy hiányzik rólla a proci lefogató keret
linkelek 1 képet hogy miröl is beszélek [link] a képen látható narancs sárga müanyagről lenne szó az nincs rajtaaz lenne a kérdésem hogy azért nincs rajta mert az illető pattintos proci hütöt hasznalt ? vagy azért mert nem adta hozá ?
és akkor most mit tudok csinalni ? lehet venni itt ph-n vagy valahol ilyen narancs sárga müanyagot ? vagy lehet e venni olyan proci hütöt ami ilyen lefogató nélkül rögzithető az alaplapba abba a 4 lukba ami a lefogat alatt van az alaplapon a proci körül ?
ja és a proci egy AMD PHENOM X4 9600 Black edition
kérlek vállaszoljatok minnél elöbb fontos lenne köszi üdv
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest