- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
ju1es_
csendes tag
Hi,
Megoldódott a probléma, hátha valaki hasonlóan jár, leírom a végét.
Sikerült a supporttal beszélni, kiderült hogy a By SPD alapján automatikusan használt timing értékek 2-3-3-7 helyett ezekben az alaplapokban 2,5-4-4-8-at kell használni, kipróbáltam 2,5-3-3-8-al, megy úgy is.
Jules -
ju1es_
csendes tag
Sziasztok,
Láttam a fórumon, hogy több alaplapban problémások ezek a memóriák (Twinmos Twister PC3200 (DDR400) dual kit, 2x256MB). Sajnos csak utólag néztem be ide, az enyémben sem megy (Asus A7N8X DX rev2).
Van valakinek tapasztalata ilyen memóriával, hogy melyik alaplapban megy stabilan? Sajnos megválni nem tudok tőle mert sulinetes, így lehet hogy az alaplapot fogom kicserélni.
Help please,
Jules
Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi