Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
McCoy20
tag
Hali All!
Hatalmas gondban vagyok, van egy fent említett hangfalsettem, de ma reggel kifingott

Beakartam kapcsolni, felvillant egy pillanatra a power led de ki is aludt. Azóta semmi, néztem, hogy kábel nincs e megtörve, de semmi ilyet nem találtam.
Szétszedtem a mélyeládát (részben) sikerült kiszednem a belső egy részét, de olyan faramuci módon van megcsinálva, hogy rendenes nem tudom átnézni a panelt, mivel ilyen alulemezzel van leborítva (gondolom elektrommágneses árnyékolás).
Az elsőr részbe a ládának ahol a tekercs van, nem fértem hozzá, lehet ott van a gond fingom nincs.
Ha valaki ennek szakértője, vagy tud ajánlani valami komoly szervízt ahol megtudnák nézni azt megköszönném.
Most kíméljenek meg azok akik jönnek vele, hogy dobd ki meg ilyenek, mert nem fogom kidobni (az összes hangszóró mind jó, csak a tápja vagy nemtudom hogy mi ment ki amihez nem férek hozzá). A másik, hogy nagyon jó hangja volt, most nincs felesleges 20-30k -m hogy újat vegyek...
Thx még1szer

Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest