Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudja valaki (akár megcsinálni is), hogy a Pana NV-GS150-es miniDV kamerán hogyan lehetne engedélyezni az AV bemenetet? Jó lenne, ha másik videokameráról be tudnék vele digizni filmeket. Amin gyárilag volt AV bemenet 100e-rel drágább volt. Szerintem ez csak a szoftverből nincs engedélyezve. Mert a menüben ott van, hogy mi legyen az AV, de csak out van ott. Az amerikai honlap szerint tud felvenni is, mert van rajta AV in, csak úgy látszik, hogy az európai változaton letiltották.
Azt is írták, meg megkérdeztem a Panásoktól, hogy kezel –e MMC kártyát, de mindenhol azt írták, hogy csak SD-t tud kezelni, de az amerikai honlapon meg írtak MMC-t is, és kipróbáltam, és azt is simán kezelte.
Meg még azt szeretném megkérdezni, hogy videó fájlt milyen codeccel kell elmenteni, hogy vissza tudjam tölteni a kamerára? Próbáltam a Panasonic DV codecjével, meg valami DV Encoder codeccel, de az egyikkel sem jó. A hang 16bites, 48kHzes. Ha Pinnecle 9-ben kazettát választok, akkor rá tudom rakni kazettára, de nekem azért kéne, hogy akkor egy úttal be is tudjam tömöríteni, és kazettára is visszarakni. Mintha olyan gond lenne, hogy Type 2-es DV filet kéne csinálni, amiben van még egy hangsáv, csak nem tudom, hogy ezt hogy lehetne.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Core Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest