- Milyen TV-t vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudja valaki (akár megcsinálni is), hogy a Pana NV-GS150-es miniDV kamerán hogyan lehetne engedélyezni az AV bemenetet? Jó lenne, ha másik videokameráról be tudnék vele digizni filmeket. Amin gyárilag volt AV bemenet 100e-rel drágább volt. Szerintem ez csak a szoftverből nincs engedélyezve. Mert a menüben ott van, hogy mi legyen az AV, de csak out van ott. Az amerikai honlap szerint tud felvenni is, mert van rajta AV in, csak úgy látszik, hogy az európai változaton letiltották.
Azt is írták, meg megkérdeztem a Panásoktól, hogy kezel –e MMC kártyát, de mindenhol azt írták, hogy csak SD-t tud kezelni, de az amerikai honlapon meg írtak MMC-t is, és kipróbáltam, és azt is simán kezelte.
Meg még azt szeretném megkérdezni, hogy videó fájlt milyen codeccel kell elmenteni, hogy vissza tudjam tölteni a kamerára? Próbáltam a Panasonic DV codecjével, meg valami DV Encoder codeccel, de az egyikkel sem jó. A hang 16bites, 48kHzes. Ha Pinnecle 9-ben kazettát választok, akkor rá tudom rakni kazettára, de nekem azért kéne, hogy akkor egy úttal be is tudjam tömöríteni, és kazettára is visszarakni. Mintha olyan gond lenne, hogy Type 2-es DV filet kéne csinálni, amiben van még egy hangsáv, csak nem tudom, hogy ezt hogy lehetne.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen TV-t vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Windows 10
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- További aktív témák...
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SK HYNIX PC711 1TB M.2 NVME PCI-E 3.0 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest