Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudja valaki (akár megcsinálni is), hogy a Pana NV-GS150-es miniDV kamerán hogyan lehetne engedélyezni az AV bemenetet? Jó lenne, ha másik videokameráról be tudnék vele digizni filmeket. Amin gyárilag volt AV bemenet 100e-rel drágább volt. Szerintem ez csak a szoftverből nincs engedélyezve. Mert a menüben ott van, hogy mi legyen az AV, de csak out van ott. Az amerikai honlap szerint tud felvenni is, mert van rajta AV in, csak úgy látszik, hogy az európai változaton letiltották.
Azt is írták, meg megkérdeztem a Panásoktól, hogy kezel –e MMC kártyát, de mindenhol azt írták, hogy csak SD-t tud kezelni, de az amerikai honlapon meg írtak MMC-t is, és kipróbáltam, és azt is simán kezelte.
Meg még azt szeretném megkérdezni, hogy videó fájlt milyen codeccel kell elmenteni, hogy vissza tudjam tölteni a kamerára? Próbáltam a Panasonic DV codecjével, meg valami DV Encoder codeccel, de az egyikkel sem jó. A hang 16bites, 48kHzes. Ha Pinnecle 9-ben kazettát választok, akkor rá tudom rakni kazettára, de nekem azért kéne, hogy akkor egy úttal be is tudjam tömöríteni, és kazettára is visszarakni. Mintha olyan gond lenne, hogy Type 2-es DV filet kéne csinálni, amiben van még egy hangsáv, csak nem tudom, hogy ezt hogy lehetne.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- PC / Laptop / Konzol Szerviz, Weboldalkészítés és AI Segítség
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Fractal Design Define 7 White Solid
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest