Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz
Matthewsz
üzenetére
Nem a saját gépemben raktam rá rendszer.
A két ünnep között átvittem minden cuccot és ott telepítettem. én csináltam ugyanazt raktam fel ami nekem is van. Azért csodálkoztam,hogy már el is dobta magát a Win.
Ezért áthoztam a gépet, kivettem belőle a vinyót és mivel előzőleg nem volt megpartícionálva sem így gondoltam lementek róla mindent, formázás, partícionálás és mehet rá az új rendszer a saját környezetében.
De hiába raktam be a vinyót az én gépembe,már az én rendszerem sem indult el. Felismerni fel ismerte, azt gondoltam jó is lesz. De nem töltődött be az én win-em sem.
Ezt nem értem, ez a probléma. Vagy azért mert valami "összeakad", vagy mert a vinyó döglődik. Nem tudom. -
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy van egy 80-as WD IDE-s vinyó amin van egy rendszer.
Ez működött is,egészen tegnapig. Ma azt tapasztalták a tulajok,(rokonok) hogy nem megy a gép. Átmentem, a Windows indulásakor kék halál. Hohó..mondom eldobta magát a Windows.
Gondoltam elhozom haza berakom a saját gépembe és majd itthon dobok rá új rendszert(két ünnep között raktam már rá egyet, azért kellet rá mert nem adott jelet a monitornak a gép, majd tisztogatás után elindult és jobbnak láttuk ha új rendszert teszünk rá) meg normálisan megpartícionálom,mert eddig minden egy helyen volt.
Be is raktam, gép indul, látni látja, de amikor win-nek kéne indulni nem történik semmi. Bootolást beállítottam rendesen,hogy az én rendszerem induljon, vinyót is belőttem mellé,hogy melyikről kéne bootolni. Mondom kiveszem,megnézem jumper jó helyen van-e.
Cable select, vissza, ugyanúgy nem indul.
Kivettem a vinyót, indítok az én rendszerem simán indul, viszont nem állt le magától.. mind1 ezt megoldom.A kérdés, lehet megdöglött a 80-as WD? Vagy én csinálok rosszul valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Formula-1
- Epson nyomtatók
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest