- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz
Matthewsz #189 üzenetére
Nem a saját gépemben raktam rá rendszer.
A két ünnep között átvittem minden cuccot és ott telepítettem. én csináltam ugyanazt raktam fel ami nekem is van. Azért csodálkoztam,hogy már el is dobta magát a Win.
Ezért áthoztam a gépet, kivettem belőle a vinyót és mivel előzőleg nem volt megpartícionálva sem így gondoltam lementek róla mindent, formázás, partícionálás és mehet rá az új rendszer a saját környezetében.
De hiába raktam be a vinyót az én gépembe,már az én rendszerem sem indult el. Felismerni fel ismerte, azt gondoltam jó is lesz. De nem töltődött be az én win-em sem.
Ezt nem értem, ez a probléma. Vagy azért mert valami "összeakad", vagy mert a vinyó döglődik. Nem tudom. -
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy van egy 80-as WD IDE-s vinyó amin van egy rendszer.
Ez működött is,egészen tegnapig. Ma azt tapasztalták a tulajok,(rokonok) hogy nem megy a gép. Átmentem, a Windows indulásakor kék halál. Hohó..mondom eldobta magát a Windows.
Gondoltam elhozom haza berakom a saját gépembe és majd itthon dobok rá új rendszert(két ünnep között raktam már rá egyet, azért kellet rá mert nem adott jelet a monitornak a gép, majd tisztogatás után elindult és jobbnak láttuk ha új rendszert teszünk rá) meg normálisan megpartícionálom,mert eddig minden egy helyen volt.
Be is raktam, gép indul, látni látja, de amikor win-nek kéne indulni nem történik semmi. Bootolást beállítottam rendesen,hogy az én rendszerem induljon, vinyót is belőttem mellé,hogy melyikről kéne bootolni. Mondom kiveszem,megnézem jumper jó helyen van-e.
Cable select, vissza, ugyanúgy nem indul.
Kivettem a vinyót, indítok az én rendszerem simán indul, viszont nem állt le magától.. mind1 ezt megoldom.A kérdés, lehet megdöglött a 80-as WD? Vagy én csinálok rosszul valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Le Mans Ultimate
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest