Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Nyomtató topik
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy van egy 80-as WD IDE-s vinyó amin van egy rendszer.
Ez működött is,egészen tegnapig. Ma azt tapasztalták a tulajok,(rokonok) hogy nem megy a gép. Átmentem, a Windows indulásakor kék halál. Hohó..mondom eldobta magát a Windows.
Gondoltam elhozom haza berakom a saját gépembe és majd itthon dobok rá új rendszert(két ünnep között raktam már rá egyet, azért kellet rá mert nem adott jelet a monitornak a gép, majd tisztogatás után elindult és jobbnak láttuk ha új rendszert teszünk rá) meg normálisan megpartícionálom,mert eddig minden egy helyen volt.
Be is raktam, gép indul, látni látja, de amikor win-nek kéne indulni nem történik semmi. Bootolást beállítottam rendesen,hogy az én rendszerem induljon, vinyót is belőttem mellé,hogy melyikről kéne bootolni. Mondom kiveszem,megnézem jumper jó helyen van-e.
Cable select, vissza, ugyanúgy nem indul.
Kivettem a vinyót, indítok az én rendszerem simán indul, viszont nem állt le magától.. mind1 ezt megoldom.A kérdés, lehet megdöglött a 80-as WD? Vagy én csinálok rosszul valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- Samsung 870 EVO 256GB 2,5" SSD
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest