Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy van egy 80-as WD IDE-s vinyó amin van egy rendszer.
Ez működött is,egészen tegnapig. Ma azt tapasztalták a tulajok,(rokonok) hogy nem megy a gép. Átmentem, a Windows indulásakor kék halál. Hohó..mondom eldobta magát a Windows.
Gondoltam elhozom haza berakom a saját gépembe és majd itthon dobok rá új rendszert(két ünnep között raktam már rá egyet, azért kellet rá mert nem adott jelet a monitornak a gép, majd tisztogatás után elindult és jobbnak láttuk ha új rendszert teszünk rá) meg normálisan megpartícionálom,mert eddig minden egy helyen volt.
Be is raktam, gép indul, látni látja, de amikor win-nek kéne indulni nem történik semmi. Bootolást beállítottam rendesen,hogy az én rendszerem induljon, vinyót is belőttem mellé,hogy melyikről kéne bootolni. Mondom kiveszem,megnézem jumper jó helyen van-e.
Cable select, vissza, ugyanúgy nem indul.
Kivettem a vinyót, indítok az én rendszerem simán indul, viszont nem állt le magától.. mind1 ezt megoldom.A kérdés, lehet megdöglött a 80-as WD? Vagy én csinálok rosszul valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő