Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Bluetooth hangszórók
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem akarja elereszteni az NVIDIA N1-et a pletykagyár
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy van egy 80-as WD IDE-s vinyó amin van egy rendszer.
Ez működött is,egészen tegnapig. Ma azt tapasztalták a tulajok,(rokonok) hogy nem megy a gép. Átmentem, a Windows indulásakor kék halál. Hohó..mondom eldobta magát a Windows.
Gondoltam elhozom haza berakom a saját gépembe és majd itthon dobok rá új rendszert(két ünnep között raktam már rá egyet, azért kellet rá mert nem adott jelet a monitornak a gép, majd tisztogatás után elindult és jobbnak láttuk ha új rendszert teszünk rá) meg normálisan megpartícionálom,mert eddig minden egy helyen volt.
Be is raktam, gép indul, látni látja, de amikor win-nek kéne indulni nem történik semmi. Bootolást beállítottam rendesen,hogy az én rendszerem induljon, vinyót is belőttem mellé,hogy melyikről kéne bootolni. Mondom kiveszem,megnézem jumper jó helyen van-e.
Cable select, vissza, ugyanúgy nem indul.
Kivettem a vinyót, indítok az én rendszerem simán indul, viszont nem állt le magától.. mind1 ezt megoldom.A kérdés, lehet megdöglött a 80-as WD? Vagy én csinálok rosszul valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Western Digital Gold 3.5 10TB HDD (WD102KRYZ) új
- Team Group 2.5 CX1 480GB SATA3 (T253X5480G0C101) új
- Eladó SK Hynix PC801 2 TB M.2 2280 NVMe PCIe 4.0 x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest