Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Lehet nem igazán a témába vágó a dolog ami miatt írok, de lenne 1 olyan problémám,hogy vettem bátyám gépébe egy 250-es ide samsungot..........a vinyó szuper, ha satás lenne megtartanám magamnak.... 70-75mb/sec értékekre képes..................de bátyám lapja 1 régi sis-es elitegroup( K7S6A)...512mb rammal 2000-es xp procival....szal a baj az, hogy elkezdek xp-t telepíteni és amikor a filek másolása után újraindul nem hajlandó bootolni a vinyóról....kipróbáltam a biosban lévő beállításokat úgymint chs,lba,large de egyik sem hozott eredményt.........2 óra után feladtam
Erre akartam rendszert telepíteni de most minden a régi 80-as maxtorról fut és így nincs semmi probléma....minden működik mindent lát, csak éppen én szeretném erre a sokkal gyorsabb samura telepíteni az oprendszert....és a 80-as maxtort meg kikapni mobil rackbe....
valaki mondjon valamit mert mindjárt hazahozom és megném az én lapomban butul-e?
Előre is kösz minden Tőlem okosabbnak...........
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest