- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Lehet nem igazán a témába vágó a dolog ami miatt írok, de lenne 1 olyan problémám,hogy vettem bátyám gépébe egy 250-es ide samsungot..........a vinyó szuper, ha satás lenne megtartanám magamnak.... 70-75mb/sec értékekre képes..................de bátyám lapja 1 régi sis-es elitegroup( K7S6A)...512mb rammal 2000-es xp procival....szal a baj az, hogy elkezdek xp-t telepíteni és amikor a filek másolása után újraindul nem hajlandó bootolni a vinyóról....kipróbáltam a biosban lévő beállításokat úgymint chs,lba,large de egyik sem hozott eredményt.........2 óra után feladtam
Erre akartam rendszert telepíteni de most minden a régi 80-as maxtorról fut és így nincs semmi probléma....minden működik mindent lát, csak éppen én szeretném erre a sokkal gyorsabb samura telepíteni az oprendszert....és a 80-as maxtort meg kikapni mobil rackbe....
valaki mondjon valamit mert mindjárt hazahozom és megném az én lapomban butul-e?
Előre is kösz minden Tőlem okosabbnak...........
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest