Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Lehet nem igazán a témába vágó a dolog ami miatt írok, de lenne 1 olyan problémám,hogy vettem bátyám gépébe egy 250-es ide samsungot..........a vinyó szuper, ha satás lenne megtartanám magamnak.... 70-75mb/sec értékekre képes..................de bátyám lapja 1 régi sis-es elitegroup( K7S6A)...512mb rammal 2000-es xp procival....szal a baj az, hogy elkezdek xp-t telepíteni és amikor a filek másolása után újraindul nem hajlandó bootolni a vinyóról....kipróbáltam a biosban lévő beállításokat úgymint chs,lba,large de egyik sem hozott eredményt.........2 óra után feladtam
Erre akartam rendszert telepíteni de most minden a régi 80-as maxtorról fut és így nincs semmi probléma....minden működik mindent lát, csak éppen én szeretném erre a sokkal gyorsabb samura telepíteni az oprendszert....és a 80-as maxtort meg kikapni mobil rackbe....
valaki mondjon valamit mert mindjárt hazahozom és megném az én lapomban butul-e?
Előre is kösz minden Tőlem okosabbnak...........
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest