Hirdetés
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SecRS
tag
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de nagyjából a topic témájába vág. Nemrég szembesültem azzal a hibával, hogy az SSD-re telepített Windows bizonyos boot partíciókat az egyik HDD-re pakolta, tehát ha a HDD nincs a gépben nem bootol be. Épp emiatt újratelepítettem a Windows 10 Pro 1506-os buildet, ha minden igaz és most már úgy, hogy csak az SSD volt bedugva telepítéskor. Még arra is figyeltem, hogy a BIOS-ban (MSI Z170-A Pro) a Windows 8.1/10 WHQL be legyen kapcsolva és úgy telepítsem fel. A windows fel is települt szépen, DE:
Eredetileg a bekapcsolástól az asztalig 22-23 másodperc telt el, viszont mióta újratelepítettem ez az idő kb. 33-35 másodperc, holott szűzebb a rendszer, mint azelőtt. Probáltam már mindenféle energiagazdálkodási beállításokat, hibernálás ki-, bekapcsolását, Fast Boot és Fast Start up (BIOSBan és OS-ben is) beállítások ki- és bekapcsolását, automatikusan induló programokat, a boot sorrendet is átállítottam... de egyszerűen nem tudom lejjebb tornászni ezt az időt. Mi lehet a probléma nyitja?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Opel topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest