Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
SecRS
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Értem és ez nagyon szuper, de az előbb említett hibámat az sem fogja kijavítani, ha az általad említett harmadik helyre is beírom a problémámat. Moderátort kell hívni, vagy más egyéb megoldások, de a kioktatásra sajnos nem vagyok most nagyon fogékony, akármennyire is igazad van. Először fordult elő ez a probléma velem. Mea culpa.
És nem szeretném tovább off topicolni a fórumot, ahogy szerintem te se tedd, mert ÁSZF III./10./9. Ha már a szabályoknál tartunk. -
SecRS
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Az erre figyelmeztető off-topicokkal is szép mennyiségű plusz hozzászólást lehet termelni (mintha amúgy ez lenne a célom, vagy bárkinek is). Ha egy moderátor nehezményezi,- kitörli az egyiket és nekem azzal nem lesz semmi bajom. A hatékonyság kedvéért két helyre írtam be (az egyik topic aktívabb volt az utóbbi időben, mint a másik).
Btw ennyi idő alatt, míg linkeket másoltál, esetleg még segíthettél is volna, így a másik hsz-m okafogyottá vált volna.
De azért köszönöm. Érdekes információ volt. -
SecRS
tag
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de nagyjából a topic témájába vág. Nemrég szembesültem azzal a hibával, hogy az SSD-re telepített Windows bizonyos boot partíciókat az egyik HDD-re pakolta, tehát ha a HDD nincs a gépben nem bootol be. Épp emiatt újratelepítettem a Windows 10 Pro 1506-os buildet, ha minden igaz és most már úgy, hogy csak az SSD volt bedugva telepítéskor. Még arra is figyeltem, hogy a BIOS-ban (MSI Z170-A Pro) a Windows 8.1/10 WHQL be legyen kapcsolva és úgy telepítsem fel. A windows fel is települt szépen, DE:
Eredetileg a bekapcsolástól az asztalig 22-23 másodperc telt el, viszont mióta újratelepítettem ez az idő kb. 33-35 másodperc, holott szűzebb a rendszer, mint azelőtt. Probáltam már mindenféle energiagazdálkodási beállításokat, hibernálás ki-, bekapcsolását, Fast Boot és Fast Start up (BIOSBan és OS-ben is) beállítások ki- és bekapcsolását, automatikusan induló programokat, a boot sorrendet is átállítottam... de egyszerűen nem tudom lejjebb tornászni ezt az időt. Mi lehet a probléma nyitja?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Western Digital 512GB(sn5000s) m.2 2280 nvme SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És nem szeretném tovább off topicolni a fórumot, ahogy szerintem te se tedd, mert
De azért köszönöm. Érdekes információ volt.