Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
morgena
csendes tag
Hali!
Bootolási gondom lenne, van egy 20 és egy 80 gigás wincsim, amin mindkettőn van windows. Vettünk egy gépet (használt, ebben volt a 20 gigás), megpróbáltam rákötni az én 80-asomat, jól jumperoltam, és csak az volt bekötve, és nem akart bootolni. Nem tudtam mi baja, csomó formációban próbálgattam bekötögetni a wincsiket, jumperolgattam is. A 80-asról sehogyse akart bootolni (pedig másik gépen profin ment, csak ezen nem akart), egyszer úgy még összejött, hogy a 20 gigásról bootolt, és a 80-st is felismerte. Teszem hozzá, ez többször nem jött össze.
Most már úgy állok, hogy felismerni sem akarja a wincsiket, sőt, a BIOSba se enged be a gép, lefagy, vagy fogalmam sincs (másfél óráig vártam, és nem töltötte be).
Ha valaki esetleg tudja mi lehet(ett) a baj légyszi ossza meg velem is.
És még azt kérdezném, hogy ezzel elcseszhettem a wincsiket? A sok próbálgatással? /Falhoz nem vágtam ^_^/Előre is köszi a választ/segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most már úgy állok, hogy felismerni sem akarja a wincsiket, sőt, a BIOSba se enged be a gép, lefagy, vagy fogalmam sincs (másfél óráig vártam, és nem töltötte be).
Ha valaki esetleg tudja mi lehet(ett) a baj légyszi ossza meg velem is.
És még azt kérdezném, hogy ezzel elcseszhettem a wincsiket? A sok próbálgatással? /Falhoz nem vágtam ^_^/