- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Benzinkutas
csendes tag
Szevasztok!Csak azt szeretném kérdezni hogy nektek milyen driver van fent az ASUS 9600XT-n???Az eredeti?Letoltottem a 3.9 Catalystot, de az csak 9600 SERIES-nek ismeri fel.Ez normális? Siessetek légysz!!! KOSSZ!!!
-
evra
csendes tag
Nálam is ilyesmi a probléma, kicsit máshogy:
Ha a driver CD-n lévő Catalyst 3.1-et felrakom, akkor no problem. De ha fel akarom tenni a 3.9-est, esetleg a 3.7-est, akkor a telepítés végén kivön egy hibaüzenet, miszerint a valamilyen memóriaértéket nem lehet olvasni (na ezt jól megmondtam..., tuti valami tökmás), aztán a végén újraindul és 640*480, 256 szín 60 hertz, vagyis mintha rossz drivert tettem volna fel. Próbáltam már úgy, hogy a ''Programok hozzáadása, eltávolítása'' menüből kiírtottam, tényleg ott volt az az ''Ati program eltávolító'' de én csak simán kilőttem a control panelt, meg a meghajtó, ezek után próbáltam csak azt a prgoram eltávolítót, de asszem arra ki is írt valami hibaüzenetet. Ez után fel akrtam tenni megint az új drivert és megint ua. a hiba. Valszeg a régi drivert írtottam le rosszul, mi?
Most megpróbálom azzal a Catalyst unistallerrel, remélem jó lesz, ha nem akkor jövök vissza ide sírni.... :) -
Robi69
csendes tag
A Windowsban (XP) a programok telepítése közé beteszi magát az ATI meghajtó, ATI control panel és az ATI program eltávolító. Innen simán lehet törölni. Ezután telepítsd a 3,9 vagy a 3,7-est.
-
Robi69
csendes tag
A Windowsban (XP) a programok telepítése közé beteszi magát az ATI meghajtó, ATI control panel és az ATI program eltávolító. Innen simán lehet törölni. Ezután telepítsd a 3,9 vagy a 3,7-est.
-
nap
addikt
Mondanam, hogy tegyel akkor a gepbe radeon kartyat! :D
Szerintem eleg, ha ujrarakod a windozot. -
Peat;)
veterán
A problémám az hogy bármilyen radeon drivert rakok fel ujraindítás után azt írja ki hogy a driver nem működik megfelelően, vagy nam ''iniciálozódott''
Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- World of Tanks - MMO
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemüveges topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi