Aktív témák
-
Benzinkutas
csendes tag
Szevasztok!Csak azt szeretném kérdezni hogy nektek milyen driver van fent az ASUS 9600XT-n???Az eredeti?Letoltottem a 3.9 Catalystot, de az csak 9600 SERIES-nek ismeri fel.Ez normális? Siessetek légysz!!! KOSSZ!!!
-
evra
csendes tag
Nálam is ilyesmi a probléma, kicsit máshogy:
Ha a driver CD-n lévő Catalyst 3.1-et felrakom, akkor no problem. De ha fel akarom tenni a 3.9-est, esetleg a 3.7-est, akkor a telepítés végén kivön egy hibaüzenet, miszerint a valamilyen memóriaértéket nem lehet olvasni (na ezt jól megmondtam..., tuti valami tökmás), aztán a végén újraindul és 640*480, 256 szín 60 hertz, vagyis mintha rossz drivert tettem volna fel. Próbáltam már úgy, hogy a ''Programok hozzáadása, eltávolítása'' menüből kiírtottam, tényleg ott volt az az ''Ati program eltávolító'' de én csak simán kilőttem a control panelt, meg a meghajtó, ezek után próbáltam csak azt a prgoram eltávolítót, de asszem arra ki is írt valami hibaüzenetet. Ez után fel akrtam tenni megint az új drivert és megint ua. a hiba. Valszeg a régi drivert írtottam le rosszul, mi?
Most megpróbálom azzal a Catalyst unistallerrel, remélem jó lesz, ha nem akkor jövök vissza ide sírni.... :) -
Robi69
csendes tag
A Windowsban (XP) a programok telepítése közé beteszi magát az ATI meghajtó, ATI control panel és az ATI program eltávolító. Innen simán lehet törölni. Ezután telepítsd a 3,9 vagy a 3,7-est.
-
Robi69
csendes tag
A Windowsban (XP) a programok telepítése közé beteszi magát az ATI meghajtó, ATI control panel és az ATI program eltávolító. Innen simán lehet törölni. Ezután telepítsd a 3,9 vagy a 3,7-est.
-
nap
addikt
Mondanam, hogy tegyel akkor a gepbe radeon kartyat! :D
Szerintem eleg, ha ujrarakod a windozot. -
Peat;)
veterán
A problémám az hogy bármilyen radeon drivert rakok fel ujraindítás után azt írja ki hogy a driver nem működik megfelelően, vagy nam ''iniciálozódott''
Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest