Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gamepad
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
-
György
csendes tag
Szerintem az lehet. hogy nem a legjobb minőségű a dvd, ezért nem bírja a nagy sebességet, talán ezért csinálja.
Segítség kellene, hogy egy pionner sebességszabályozó kellene ebben kérném a segítségeteket.(a drivespeed2000 és a nero nem jó ) -
György
csendes tag
A DMA be van kapcsolva.
Nem értem ha ugyanakkora fájlt cd lemezről akadás nélkül átvisz de ha dvd lemezről akkor sokáig tart. -
György
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy nagy kérésem. Most vettem egy pioneer dvd-119 olvasót és egyik sebességszabályozóval sem tudom levenni a sebességét, olvastam valahohol hogy van ilyen csak pineerra.
Mi lehet az oka, hogy ha cd-ről másolok akkor kb 100+ akkor minden rendbe, de ha beteszek egy dvd-t és át akarok másolni ugyanakkorát, 20-30mb másol, majd goldolkodik utánna folytatja következő 20-30mb-val így 3-szor annyi ideig tart átvenni egy progit dvd-ről mint cd-ről.
Boccs, hogy ilyen hosszú volt.
köszi.
Aktív témák
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest