Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Attól függ kikkel hoz össze sors, már volt jópár fullos 9-es szintem. Alacsonyabb szinten egyébként a viszonylag kezdők, modjuk úgy level 30 körüllévők nagyobb eséllyel akarnak megcsinálni mindent, meg megszerezni mindent, mintha level 60 fölöttivel találkozol. Ők arra hajtanak, hogy minél gyorsabban és profibban meglegyenek. Mindekettőnek van előnye. A kezdő csapat több sample-t hoz össze, akik kiunlockoltak mindent már nem érdekli a dolog annyira, lehet kéne valamit kitalálni, mert a később jövőknek ez lehet gond lesz, én még voltam olyan csapatokban ahol pl. a supersamples beszerzés nagyon fontos volt, mert sokaknak kellett, de az újabbak lehet csupa olyannal találkoznak majd akiknek nem oszt nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest