- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Én ETH-t váltva vettem a minert, azóta már 2X az ETH így én már nagyon "morci" vagyok a nebrára, mert a junius g*cire nem itt van
. Most meg megint lapítanak a fűben semmi update... amint megjön szerintem én dobom is fel a piacra. Refunddal járnék már szerintem a legrosszabbul.
-
supercow
őstag
Lassan oda jutsz, hogy nem éri meg kitenni az ablakba ha megkapod, mert nem térül meg csak ha nagyon jó helyen vagy és extra pénzt fektetsz antennába, kábelbe stb.
Én május 7-én rendeltem Bobcatet, az ígért 12-20 héten belül szállítottak ha jól rémlik a 19. héten szeptember közepén. Akkoriban ugrott meg a megrendelésszám, a heti batch infó szerint most még mindig a májusi - 18-23 között leadott - rendeléseket szállítják, és ugye másfél hónap telt el azóta. Minden gyártónál vannak gondok, a Nebrát is szidja mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged