Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
szuksegem lenne egy hegeszto masinara, elso korben kerites zartszelveny. oszinten szolva nem tudom eldonteni, hogy palcas/vagy porbeles legyen? hobby szinten lenne hasznalva majusban vettem egy hasznalt palcas masinat ami pontosan 2munkaorat birt azota se kep se hang, szoval most vennek egy ujat ami talan tovabb birja? iweld gorilla -val szemeztem de itt is olvastam rola 1-2 negativ tapasztalatot meg YT-n is lattam asszem az mhv-s sracnak se voltak pozitiv tapasztalatai. szoval nemtudom mi legyen? jah meg kellene egy automata pajsz is, ezekkel a kezbe foghato szarokkal meguntam a munkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs