- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
Nem mondtam, hogy nem fog működni nélküle (gravitációval ellentétesen egyébként nagy valószínűséggel nem fog). Szerintem menni fog nélküle, csak valószínűleg alacsonyabb hatásfokkal.
Nekem más miatt is szükségem van erre a felületkezelésre.
A hővezetési problémával majd akkor foglalkozom, ha már sikerült megoldani a kapilláris réteg problémáját. Fémpor hozzákeverésével szerintem javítani lehet a hővezetésen, ha szükség van rá, de ott még nagyon nem tartok...
A leporladás biztos, hogy nem lesz probléma, egyik összetevő sem valami reaktív, uv fény meg nem fogja érni őket. A fém oxidációja az egyetlen dolog, ami miatt leválhat a felületről, mivel ecetsav keletkezik a sziloplaszt vulkanizációja során, ami ugye oxidáló sav. Ezt meg lehet akadályozni elektron forrással, ha olyan fémről van szó, amire nem tapad az oxidja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi