-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #6214 üzenetére
Ne is mondd, elementál is need lenne nagyon.. Craftot jól meg kell gondolni, hogy melyik pakliba való cuccot kraftolsz le, mert megunod és máshova nem tudod berakni, akkor szopóka/nyalóka van..
Hát leghez sok sikert, pár fényév és meg is lesz ^^
Nem fognak, én be is tesztelném a drood-os spelldmg-es dekkembe (: Mondjuk én ugyanígy várok a csodára Nozdormuval.. -
F-ECT$
titán
válasz
Earth elemental jó lap, de könnyen "ellened" fordulhat: Bgh, Tbk, Hex, Poly, Tinkmaster és ott állsz a 6-ik körben 3 manával board nélkül.
Egyébként nagy változásra én most nem számítok, constructedben mindenféle ellenféllel találkozok, és nincs nagyon amiből jelentősen több lenne, mint a többiből. Persze 1-1 lapon mindig csavarhatnak, de most eléggé kiegyensúlyozott lett a játék.
-
kovsol
titán
válasz
Cairne+Ancestral Spirit kombó azért ütős tud lenni, ha nincs silence az ellenfélnek. Akár el is dőlhet ezzel egy mérkőzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest