- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz Phobion #17288 üzenetére
Nax után pár héttel lehet majd igazán megmondani, de pl Ancient of wart csak akkor, ha két lore már van, blood knightból elég egy is, de ha ritkulnak nax után a divine shieldes minionok, akkor egy sem. A felsorolt legendek fele nem túl nagy szám, a felettem írtak jók, de én azokat sem gyártanám le még. Bontsd ki a paklikat, ha amúgy is vennél, de ne gyárts semmit, amíg le nem ülnek a dolgok.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #17245 üzenetére
nem ladderre gondoltam, ez a crusher shaman v2 lesz, az meg fun deck (mivel ki kell húzni vele 7 kört, amíg fordítani tudsz), viszont ezek a lapok nagyon jól kombóznak a soha el nem fogyó 7/8 tauntokkal, a rebirth és kel'thuzad mindenképp, de rivendare-t is használhatóbbá lehet tenni több deathrattle minionnal, azt majd meglátom, hogy érdemes-e.
(#17242) Sirandrish: én imádok paklikat nyitni, még most is, amikor nagyjából minden megvan, ami kell, ezért harácsolom az aranyat.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #17235 üzenetére
szerintem az AS csak Rivendare miatt változott, hogy egyértelműen deathrattle legyen, a hatás ugyanaz kvázi. már várom, hogy vége legyen a Naxxnak, az Earth elemental, Ancestral spirit, Kel'thuzad, Rivendare, Rebirth együttállás elég durva lesz.
(#17237) Sirandrish: én csak akkor, ha rettenetesen nincs kedvem az adott classokhoz, vagy tudom, hogy napokig nem fogok játszani, egyébként pazarlásnak érzem.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #17223 üzenetére
én most aggro/mid rugó paklikat próbálgatok, az nem is rossz, nem halsz meg, ha 5-6. körben nincs kézben a gadgetzan és valamivel több gondolkodást igényel, mint a zoo. ennek ellenére továbbra sem lesz a kedvenc classom, viszont tágítani kell a horizontot, nem szeretek azért 60-as küldiket visszadobni, mert egyikkel sem tudok játszani a két lehetőség közül.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #17221 üzenetére
hát ja, nekem sem adta be, mikor napi miatt próbálkoztam vele, kb. a miracle-t éreztem ennyire idegennek egyedül az összes kipróbált koncepció közül (meg a freeze mage, de azzal legalább játszani tudok vmennyire). plusz érdekes módon nekem nem úgy jöttek a lapok, mint Amaznak szoktak, meg Ragna sem teljesen úgy lövöldözött
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #17202 üzenetére
te is Priesttel nyomod?
-
fogtunder
nagyúr
napi küldi miatt összeraktam egy naxxos rush rugót, a harmadik ellenfél egy paladin volt, 12 körig mentünk, a másodiktól kellett körbejátszani az első tojást, a hatodikban jött a második, elment két board clear, majd oda jutottunk, hogy neki volt kint egy TBK, a két tojás (az egyik 1 HP-val) és egy guardian, nálam egy azure drake, egy SI:7, egy abusive és egy squire. nyomtam egy poisont, kikeltettem a tojásokat, egütöttem a guardiant és blade flurryvel board clear. mire elkezdtem ütni, feladta.
-
fogtunder
nagyúr
válasz dejaris #17144 üzenetére
pontosan, plusz burst, amire az ellenfél nem tud készülni és átmegy taunt felett. ok, hogy csak 3 hp, de túl sokszor hiányzik csak annyi a játékhoz. tempó előnyöd nem lesz belőle és mivel 1 mana, simán beférhet más körökbe is, mellékesen.
(#17147) whitezo88: ez fájdalmas lehetett
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #17141 üzenetére
persze, de miért nyomnád el, mielőtt még szükség lesz rá? ha nincs más, akkor T2 mind blast is jó játék?
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #16795 üzenetére
pont ezt mondom, a doomhammer sokkal jobb, pláne, hogy Amazon kívül senki nem futtat Harrisont, kevesebb mana, és 400 dust vs 1600.
szerintem Yserát is lehetne módosítani, jó fun lap, de ladderen nagyon lassú. én azt mondanám, hogy menjenek a Naxx legendek is közé, az is legend, csak máshogy szerzed meg. Millhouse határeset, mert Loatheb nélkül még mindig ugyanaz.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
reggel gyorsan letoltam az első két bosst, szokásos dupla kombós druid, meg sem izzadtam. a 2/8 taunt mondjuk tud idegesítő lenni, nekem kirakta az egyik lore-t, ami ugye így csak 5/5 volt, gyógyítás és húzás nélkül, control pakliknál elég vicces lehet, ha kirakja a baglyot/TBKt/BGHt/Alexet a boardra.
-
fogtunder
nagyúr
na szép, hazaérek melóból nyolcra, nem nézek fel a netre, mert felgyűltek a sorozatok, erre kiadják hamarabb. és a kliens persze nem enged be, mikor észre veszem.
-
fogtunder
nagyúr
kíváncsi vagyok, hogy milyen paklikat fognak használni a hero(over)power mellett.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz xavix13 #16490 üzenetére
Kel'Thuzad nagyon durva lesz Ramp Druidban, mikor elkezdi visszaidézni a tauntokat, mondjuk handlockban is, de a zoonak is ad egy utolsó löketet, ez gyakorlatilag minden pakliban benne lesz. se BGH, se TBK nem tudja lelőni, Ragna az effekt miatt kevéssé esélyes, ami hirtelen eszembe jut jó counternek az a giant+shadowflame és a doomsayer, amit majdnem kinyír egyedül.
-
fogtunder
nagyúr
válasz dejaris #16469 üzenetére
ezt akartam én is, hogy nincs ennyi silence a világon, a végén még druid deckbe is kell majd bagoly.
a spectral knight mondjuk jól néz ki, elég sok mindent kibír ahhoz képest, hogy fehér lap, ha meg előtte silencelni kell, akkor kettőt használsz el rá, mert a statok maradnak.
az echoing ooze-nál elég furcsa az effekt, de jó lehet, ha fel tudod buffolni keményen, megspórolsz egy facelesst.
(#16478) k4rL^ : Amaz úgyis felhúzza
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #16441 üzenetére
pont ez a tapasztalatom is nekem is, bár csak casual, hogy van válasz mindenre, ha felhúzod, csak azt nehéz elérni. a mana tide igazából lehetne taunt is, mert mindenki azt üti először, thalnost általában nem a plusz lap miatt használjuk, a drake meg overload mellett be tud sülni a kezedbe, és akkor még ott az RNG faktor a hero power és a storm formájában.
azért kérdezem igazából, mert kellene valami más a druid mellé, de igazából csak handlockkal és a crusher shaman paklival van értelmes mennyiségű tapasztalatom, azok meg nem túl jók a ladder közepén. hunterrel próbálkoztam, nem tetszik, freeze mage szintén. lehet rugó lesz a vége.
-
fogtunder
nagyúr
tapasztaltabb kollégákat kérdem, van most értelme sámánnal ladderre menni? rank 12 4 csillagon vagyok épp.
-
fogtunder
nagyúr
igen, az hiányzik nagyon, meg legalább egy keepert is el tudnék viselni benne. amúgy azóta elvert egy pap, úgyhogy 4-1, remélem legalább 7 win meglesz.
(#16395) Sirandrish: mint az látszik, alapvetően rosszul ítélem meg az arena deckeket
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
mai küldik shaman victory, win 3 games, meg az 5 mana feletti minionok. elő is vettem a crusher shamant. egy meccset buktam el 6-ból, azt egy pap ellen, aki lenyúlta először az egyik ancestral healinget és egy facelesst, ezt szépen lekombózta egy temple enforcerrel, mert egész addig nem húztam removalt. de a poén, hogy két körrel később jött a második thoughtsteal, ami ellopta mindkét! ancestral spiritet, amiket szétszórt a boardon.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #16259 üzenetére
eleinte nekem sem volt, mert Trump paklijából indultam ki, de egyrészt kellett 2 drop zoo ellen, ez trade-el a legtöbb 1-2 manás minionnal, másrészt mivel két taunt van az egész pakliban, viszont egy csomó nagy lény mellette, 6-7. körben is van értelme kidobni. egyéni preferencia kérdése egyébként, nekem ez vált be, nem kell annyira innervate-re és wild growth-ra támaszkodni, több az early game opciód, ritkábban szembesülök azzal, hogy vagy T2, vagy T4 play nincs a kezemben.
(#16261) xavix13 ez mi? 4 legend arena draftban? én 4 esetből kapok egyszer és akkor sem ilyeneket, hanem Gelbint, meg hasonló szarokat.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #16251 üzenetére
én sok mindent nem akarok kiszedni, a sunfury kell 2 dropnak és yeti/lore tauntolásra, harvest golem szintén túl value, hogy kidobjam, azure drake szintén. lehet az lesz, hogy Cenarius helyére megy Ragna, TBK meg vagy marad, vagy cserélem Sylvanasra.
Mukla érdekes választás, T1-ben innervate-tel kicsapva tényleg poén, de late game ér még valamit?I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #16243 üzenetére
van két Argent Commander benne, Leeroyt finishernek gondoltam esetleg, ha épp nincs FoN a kezemben, 7 manáért 10 sebzés, igaz nem tudom úgy szétosztani, mint a fákat, de ez nagyon utolsó lehetőség volt. Sylvanas jó ötlet, megpróbálom azt, meg Ragnát, aztán meglátjuk, nekem elég jól szokott működni az RNG
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #16239 üzenetére
nekem a War a kedvencem.
más kérdés, ti mit raknátok a TBK helyére dupla kombós Druidba? mostanság kevés taunt jött szembe és mark of the wild nélkül sokszor döglött kártya, BGH lett volna a második helyezett, de annak is kevés hasznát látom az utóbbi időben. első körben Cairne és Ragna jutott eszembe, esetleg Leeroy, vagy egy faceless.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #16180 üzenetére
szokszor jobb agresszívre venni a figurát, korábban nagyon taunt központú paklikat játszottam, amivel nem tudtam kvázi sebzést bevinni, mert folyton ment rá a removal. most van benne a két druid, meg két sunfury és elég szokott lenni, sokkal többet ér a két fon és argent commander.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #16176 üzenetére
de ezek nem feltétlen komplett paklik lapról lapra, inkább a win condition alapján történő kategorizálás és sokkal egyszerűbb így emlegetni a gyakran megjelenő paklikat, ezért így hívom őket én is. ez nem sznobizmus, alkalmazkodás a tendenciához, mert a játékosok nagy része bizony netdeckel.
nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy a saját paklijaim annyira nem voltak működő képesek, vagy mert görcsösen el akartam térni valamilyen neten látható koncepciótól, vagy csak mert nem volt összehozható a win condition, nehezen jött össze a kombó. ami viszont bejött, hogy kinézek valami paklit netről, elkezdek vele tanulni és hozzá alakítom az én stílusomhoz/ellenfelekhez. annyi időm nincs, mint egy streamernek, hogy akár nulláról elkezdjek tesztelgetni egy paklit.
hozzáteszem én sem vagyok nagy ladder mágus, most vagyok 12-n és eddig ez a legjobb helyezésem, az elmúlt hónapokban még a paklimmal sem tudtam olyan szinten játszani, hogy feljebb menjek. viszont 3 hónap után legalább egy kaszttal már nagyjából normálisan tudok játszani és nem hibázom sokat.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #16174 üzenetére
kérhetnék némi nyugalmat a teremben? azt írtam, hogy érdekes volt, nem azt, hogy idióta, a taunt druid meg most újra divatba jött, mióta Massan megint ezzel játszik. de ha már itt tartunk, és ilyen rohadt nagy nyitottság van, akkor miért van, hogy mage-ből csak freeze, meg aggro létezik? warlockból miért csak a murlock, zoo, handlock jön szembe? a többieket kidobja a szerver?
nem értettem a koncepciót, mert tokenen kívül én semmilyen druid pakliba nem raknék 1 dropot egyáltalán, abba meg a két senjint és sunwalkert nem látom, hova lehetne bepasszírozni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #16172 üzenetére
nekem taunt druidnak nézett ki, mert volt nála két senjin és egy sunwalker is. mondjuk lehet token volt, de ezeken kívül csak két swipe-ot játszott ki (azokat is nagyon rossz ütemben), mielőtt feljött az innervate FoN mellé egy roar hetedik körben.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
nekem ma teljesen normális volt a felhozatal, 10 meccsből 1 volt zoo, de azzal mákom is volt enyém volt a coin és jó lapokat kaptam kézbe. ez is casualon.
ladderen viszont úgy tűnik, már felettem járnak a zoo-k, 13-ról simán felmentem egy szintet win streakkel, még mindig a dupla kombós druiddal.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #16020 üzenetére
ladderen még nem próbáltam, egyelőre ismerkedem vele, de elképzelhető, mert tényleg meglepődnek rajta az emberek és egész sokat hibáznak. az elején mondjuk én is sokat bénáztam, de most már egész gyakran nyerek vele, ha pár nap múlva elérem az 50%-ot legalább, akkor kipróbálom ott is.
-
fogtunder
nagyúr
shaman dominance napi küldi, gondoltam tök jó lesz netdeckelni valamit rá, és megtaláltam ezt, vannak vicces pillanatai és elég mókás játszani vele:
egyébként respekt a srácnak, lenyomott 2 ancestral heelinges blademastert, 2 senjint, összesen 5 earth elementalt, és csak a hatodiknál adta fel.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #16009 üzenetére
ez most lehet hülye kérdés lesz, de meghatározza egyáltalán a stream fps-ét a hoast monitoré (mármint Amazé)? eleve nem frissül gyakrabban kép?
Sirandrish: igen 700 gold/szárny, de ha terveznél venni paklit még, akkor inkább megéri ezt pénzért venni az aranyból meg paklit.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
belenyúlnak a deathrattle aktiválódás sorrendjébe, naxx-tól már a kijátszás időpontja szerint mennek sorban.
-
fogtunder
nagyúr
egyébként miért nézitek? annyira szar, hogy már muszáj?
-
fogtunder
nagyúr
bontottam én is 8 paklit gyorsan a hírre, egy king crush, egy shield slam és 400 dust. mondjuk crush is az a kategória, amit használni nem fogok, de betörni sajnálom.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Djuree #15853 üzenetére
nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de valami furcsa módon, mikor pénzért vettem paklit, 15-ből majd minden alkalommal nyitottam egy legendet. goldért vett és aréna pakliból (~40-50) 1db ysera esett le összesen.
az első három vagy négy legendem nekem is kuka volt, a kraftoltak jó 50%-át meg két héten belül kinyitottam, tudom, hogy szórom a dustot, de mondjuk Thalnos eléggé kellett már.amúgy naggyon jó lenne, ha kijönne a naxx árazás, hogy tudjam, mi a helyzet, vagy egy hónapja nem nyitottam paklit és kezdenek elvonási tüneteim lenni
-
fogtunder
nagyúr
válasz Djuree #15845 üzenetére
a druid sokkal gyengébb removal szempontból, a naturalize egy rossz vicc, a swipe és a wrath meg nem tud mit kezdeni egy óriással, ragnával, ilyenekkel, a mark+TBK kissé drága és két lap. szóval a paladin ehhez képest istenes.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Watto1991 #15828 üzenetére
hát ez tényleg díjat érdemelne, ne foglalkozz az auctioneerrel ok, hogy ha conceal van rajta, nem is feltétlenül tudod kinyírni (flamestrike előnyben), de akkor is.
(#15829) F-ECT$: nekem most éppen kiadja, csak azért sem váltottam paklit, pár nap után megint elindultam a dupla kombós druidával, 7 meccset nyertem zsinórban, fogtam 1 shockadint, 2 zoot, 1 aggro mage-et, meg 3 papot, bár ez utóbbiakat már majdnem csalásnak éreztem, annyira könnyen adták magukat.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #15754 üzenetére
én sem mondtam ilyet, csak azt, hogy a lock a 9 manát sokkal értelmesebben is el tudja költeni az esetek nagy többségében.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #15752 üzenetére
ez így van, de ebben az esetben szerintem a you face jaraxxus sem ér többet, bár tény, hogy menőbb, mint az at least i had chicken
-
fogtunder
nagyúr
válasz Djuree #15750 üzenetére
én anno próbálkoztam egy óriások nélküli handlockkal, ha ki tudtad húzni 10.körig, általában kézben volt a kombó. az volt a baja, hogy óriások nélkül a shadowflame sem üt akkorát, meg volt ugye olyan is, hogy 28 hp-n volt az ellenfél, leraktam a dupla leeroyt, soulfire, és eldobta a másik soulfiret.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #15735 üzenetére
leeroy -> power owerwhelming -> faceless -> soulfire a tauntra és kész.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Djuree #15724 üzenetére
jaraxxus általában utolsó esély, ha azt játssza ki, más nagyon veszélyes többnyire nincs nála, és az első körben annyit tud csak csinálni, hogy támad vele 3-ért, infernalt idézni nem tud még.
ragnarost nagyon szereti, pláne, ha a kirakás utáni körben tudsz rá nyomni egy silence-t.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #15719 üzenetére
hát az tuti, hogy zoo ellen készülni kell egy paklival, én minden esetre nem tervezek zoo-t játszani, akkor inkább kiesek
ami még megfogalmazódott bennem, hogy egyenes kiesés van, vagy a vesztes ág is játszik tovább és legjobb játékos becsatlakozik mondjuk a negyeddöntőnél? így ha valaki rögtön az elején kiesik, még mindig van miért játszani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #15682 üzenetére
szerintem nem halottabb lap, mint egy lore a játék elején, ha nem kapsz mellé olyan lapot, amivel jó tempót tudsz játszani, akkor visszadobod és kész.
(#15683) ollie: én benne vagyok. constructed, vagy random paklival? illetve rare-ig sem akarunk elmenni?
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #15679 üzenetére
előző szezon második felében elég jól működött, elég sok meccsen nyertem a tempo előny miatt, amit adott.
ha első vagy, azonnal el kell dobni, viszont coinnal kirakva első körben, második körre golemet tudsz játszani, harmadikra yetit, elég erős pozíció. ha elhúzódik a meccs, 2 manáért laphúzás 10. körtől, Ragnaros topdeckkel a legjobb.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #15635 üzenetére
a mostani metában kvázi halott lap sajnos, előző szezonban még tudtam használni. eredetileg pont a flame imp, shattered sun cleric, knife juggler miatt raktam be és jó is volt, de most már inkább halott lap a kézben, talán coinnal t4 jó lehet, de ha nincs lent semmid, az se segít.
casualon viszont nagyon jó volt, mert ha el is lőttem a két swipe-ot, még mindig le tudtam szedni egy 5HP miniont, miután az ellenfél felbátorodott, hogy nincs több nagyot sebző spell.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #15633 üzenetére
az a baj, hogy már a squire sem fér be, mert akkor a late game romlik, pont a rush miatt szoktam bent tartani 1 starfallt is, aminek szintén úgy kellett helyet csinálni.
de mindegy is, asszem összerakok egy aggro warriort, úgysem játszottam warrit mióta felvittem 10-es szintre.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
tegnap este lejátszottam vagy 30 meccset ranked-en, 19-ről indulva, különböző druid paklikkal. a felhozatal nagy része tempo rogue, zoo, rush warrior. a watcher-token hibrid volt az első, minden egyes meccset elbuktam. utána összedobtam egy early-mid paklit, zoo ellen jó volt, de az aggro warriort ez sem érdekelte igazán, simán szétverte a fejemet. végül a massan féle dupla kombó + dupla sunfury verziót próbáltam be, ezzel már tudtam olyankor is nyerni, ha én kezdtem, vagy ha nem pont tökéletes nyitó handem volt. WR kb. 20% és rank 19-18-ról beszélünk.
gyakorlatilag esélytelen volt ez egész, nem szabad druidot játszani, amíg le nem tisztul a felhozatal.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #15601 üzenetére
Én is ilyen 12-14 környékén akadtam el vele, vissza is mentem casualra. Viszont végre megvan a handlock paklim, ebben a hónapban azzal kell megtanulni játszani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #15595 üzenetére
fú, még valamikor májusban linkelted be, csak azt tudom, hogy volt benne két faerie dragon, amit nem értettem
a ramp nekem is jól működik casualon, de ranked-en tutira lassú lenne, ha nem jön golem, innervate, wild growth, hamar meg lehet halni vele sajnos, pedig úgy szeretem Ragnarost befejezésnek.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Fr0z3n #15582 üzenetére
ha jól rémlik, akkor Massan a dupla kombós verziót játssza két sunfuryval, azt szeretem, de zoo ellen erősen kezdő hand függő. cenarius nem létszükséglet, a két lore viszont nagyon fog hiányozni szerintem, 10. kör előtt ez az elsődleges laphúzás a pakliban.
(#15585) Sirandrish: változtattál rajta mostanság? az enyémből kb. klasszikus ramp lett, rankeden nem is életképes igazán, de ezzel szeretek játszani.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Trump éppen azt streameli, ahogy Forsen régi streamjeit nézi? ez már beteg.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sturdiridge #15501 üzenetére
my collection -> crafting mode -> pipa a show golden cards only pont elélassú voltam.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #15494 üzenetére
szerintem is az a legkevesebb, amibe kerülni fog, tekintve, hogy az első ingyenes, az utolsót pedig az első négy unlockolja elvileg. én abban bízom, hogy 3000 környékén ki lehet majd nyitni az egészet, de nem lepődnék meg azon sem, ha 5000 körül lenne a vége.
a blizz meg szépen segget csinált a szájából ezzel a bejelentéssel, vagy csak több paklit vesznek pénzért az emberek, amíg gyűjtik az aranyat
(#15497) Sturdiridge: hát ja, sámánok ellen nagyon nehéz, ha nem jönnek kb. tökéletesen a lapok, bedarálnak.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #15474 üzenetére
egyrészt egyet értek, másrészt nem. az új paklik/kombók hiánya már most fájó pont tényleg, vannak fix típusok, amiknek a gerince ugyanaz és csak pár funkcionális lapot lehet/kell cserélgetni benne annak függvényében, hogy éppen milyen a meta.
ugyanakkor a Droid launch szerintem megint csak tiszavirág életű változást fog hozni, pont ugyanaz lesz kb. két hónappal utána, mint most, le fognak morzsolódni a casual játékosok nagyrészt, mert lesz valami új f2p cucc. arról már nem is beszélve, hogy egyre nehezebb lesz beszállni a játékba, Naxx után még több lap lesz, amibe fektetni kell aranyat/pénzt. szóval lehet, hogy a ladder alsó/középső része hígabb lesz egy pár hónapig és gyorsabban lehet majd haladni felfelé, de a lényegi rész (legyen mondjuk rank 7 felett) nem fog különösebben változni.(#15485) xavix13: a kép neve vicces
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Ebben is van valami, de nem csak a kill kombó a lényeg, hanem a játék közbeniek is. Inkább kapjak a játék alatt két druid of the clawt, mint egyet sem. Amit nem akarsz szinte biztosan a kezedben látni 10 kör alatt, abból elég egy.
-
fogtunder
nagyúr
a kártyajátékokban elég nagy az rng faktor, már a húzás terén is, ha jól működő, konzisztens paklit akarsz, akkor a főbb kombó lapokat érdemes duplán berakni, mert nagyobb eséllyel fogod felhúzni azt, ami kell.
amúgy eggyel több yeti mindig jól jön
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #15387 üzenetére
nekem sem, de azzal számolok, hogy a szárnyak nem egyszerre nyílnak majd, és közben lesz idő még gyűjtögetni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #15351 üzenetére
én sem éreztem szükségét sokáig, viszont mióta megvan az összes druid class lap, sokkal jobban tudok variálni az aktuális paklikon, mikor mit van kedvem játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget