Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz DaveNo1 #33498 üzenetére

    Ugyan ilyen szempontból hozhatnám példának a cs:go-t is mert már-már az is majdnem free to play. 5 euróért minden leértékeléskor megvehető, ami gyakorlatilag nem pénz. Még egy szaros hős is a duplája HS-ben, pedig az is csak skin.
    Ott viszont a DLC-ket leszámítva minden ingyen van, semmi olyan cuccot nem tudsz megvenni amivel jobb lehetsz, sőt szigorúan tilos is az ilyen. Max a perifériákon múlik a dolog HS-el szemben, amihez elég egy 10 éves egér is.
    Arról nem is beszélve, hogy nagyjából az összes Valve játék sokkal korrektebb árazási logikával rendelkezik. CS-ben is csak opció a skinezés, de ha akarja az ember szana-szét keresheti magát fogadással vagy tradeléssel. A szerencse játékot, tehát a láda nyitogatást most nem sorolnám ide, mert az pure luck.

    Itt viszont az egész lap beszerzési rendszer 1 pénzlehúzás, mert lehet neked minden lapból 1, ha kell az utolsó hiányzó akkor bizony dust hiányában goldot kell farmolnod / packot kell venned, mert sehogy nem tudod beszerezni azt az utolsót csak bontogatással.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák