-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
dreamhack: stream
-
Sirandrish
legenda
Ez az RDU mákkora egy máker k*csög
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #23103 üzenetére
Pont ezt akartam írni ebben a pillanatban...semmit sem változott ez a játék, mindig topdeckkel nyer
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #23104 üzenetére
De mellé még milyen irritáló ahogy bazsalyog..áá ki tudnám ütni a székből
Pedig szerintem forsen visszahozta volna
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #23105 üzenetére
Ráadásul az elején minden jó early game lapja feljött + még Animal is disznót dobott.
Amúgy kb. mindenki utálja a srácot.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #23106 üzenetére
Nem csodálom..elég tenyérbemászó-nak néz ki. Én csak most láttam meg még régebben 1-2 meccsét, de most is az első meccs után ahogy sandít a kamerába meg próbálja titkolni hogy vigyorog de nem megy...
-
pethYeti
addikt
válasz Sirandrish #23105 üzenetére
Forsennel elég nagy haverok, legutóbb Forsen intett be neki, akkor is jót mosolyogtak rajta. Hunter meg mindig topdeckkel nyer, nem csak a romángyerek húzza fel.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #23107 üzenetére
A Hi Mom-os incidens óta eléggé közutálatnak örvend, meg a folyamatos RNG-k miatt is. Nála csak Amaz mákosabb, ahogy kettejük meccsénél látható is volt annó [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #23109 üzenetére
Arról is csak ilyen fél szavakból hallottam. Mi is volt ott az anyjával vagy hogy is volt?
pethYeti RDU Román? Azt se tudtam..akkor nincs is messze, még egyszer elkaphatom
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #23110 üzenetére
üzeneteket küldtek neki többször is meccs alatt Dreamhacken Amaz ellen játszva (románul illetve kódolt (?) üzenetben (Hi Mom!) ) [link] [link]
amaz megvédi: [link] bár ő pozitív és fairplay gamer eleve
Kripp nézőpontja és ő is elmeséli [link]
ChanmanV nézőpontja [link]illetve olyanja is volt, hogy (asszem más ellen), hogy rugóval volt és FoK-ot megtartotta warrior ellen mert Reynad szerint nem volt bekapcsolva a zajt keltő fülese és hallotta, hogy agró warri jön ellene nem control (ami 90%ban szokott lenni versenyen). Bővebben: [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #23111 üzenetére
Hát ez nem semmi.
Én nem is engedném ilyen versenyekre ezek utánEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #23112 üzenetére
Kell egy "rossz figura" a versenyekre, aki ellen szurkolhatnak az emberek.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #23112 üzenetére
csakhogy nem bizonyosodott be hogy valóban, szándékosan csalt-e, ha csalt. Az üzenetek küldését pedig betiltották, bár pontosan nem tudom hogy mert van hogy saját accal játszanak sokan. Gondolom nagy késleltetéssel közvetítik, máshol külön verseny-account van.
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #23114 üzenetére
Gondolom amikor full golden a deck az nem verseny account
-
salaam
senior tag
Azt nem értem, hogy a mostani topdeck KC és a hi mom hogy függnek össze?
szerk.: Alsó ágon Kolento-Forsen igazán izgalmasnak ígérkezik!
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #23115 üzenetére
volt olyan ahol minden expert card golden volt az alapok meg nem... nem tudom.
-
DaveNo1
veterán
Hát ez az utóbbi Hunter vs. Warrior is jól mutatja, hogy miért kell Huntert bannolni, + mennyire 0 skillt igényel a Hunter. Kirakod az Undertakert, aztán jó lapjárással 3. körben már egy Yeti.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #23119 üzenetére
így van. kb csak a húzástól függ ki nyer. akkor van esély hunter ellen ha elején behúz nagy lapokat meg csapdákat esetleg, hogy ne legyen 1-2 dropja. Ja és persze KC-t se húzzon lehetőleg meg Huffert se rolloljon. Nyomtam most 3at hunterrel ladderen meg az a napi vicc volt mind3. még pap ellen is nyertem pedig painezte a t1 jugglert meg 2x tolt Auch+CoH kombót, de hiába.
egyik meccsemen jót röhögtem. Murlock ellen mit hoz a Webspinner? Crab good night, fel is tette a pontot a végére.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #23120 üzenetére
Rogue ellen is elég sima volt ez a meccs, ha nem vállalja be az extra 6 sebzést akkor is kikap mert ott volt a dupla KC...hihetetlen hogy fejlesztők nem csinálnak ezzel semmit már 3 hónapja.
Cancer Midrange Hunterből lett egy Ebola Face Hunter...
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #23121 üzenetére
hunternél inkább a neutral lapok a gondok és főleg Naxx óta. Az igazi "rákos" lapok azok: Undertaker, Leper, Jugggler, (pók), Mad Scientist csak párat említsünk. A webspinner "cantrip" 1-drop, satöbbi satöbbi. GVG-re kíváncsi leszek talán több lesz a control hunter a Call beast meg a Hidra legend miatt is.
Amúgy a korábbi állításom természetesen két azonosan skilles játékos esetén értendő, hogy húzástól függ, ahogy versenyen is látható. Forsen vs Rdu-nál ugye ha 1 körrel később húzza a KC-t RDU már lehetett volna esélye Forsennak a Lore heal miatt. de így meghalt.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #23122 üzenetére
Hunter esetén nem kell azonos skill. Azzal a lapjárás bárki innen is nyert volna a Control Warrior ellen, semmit nem kellett gondolkodni, csak rakni folyamatosan ki a lapokat, és arcra menni. Gyakorlatilag 5 másodperc sem volt egy kör a csávónál, szóval tényleg 0 gondolkodást igényelt.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
adrian360
őstag
Firebat "topdeckelek minden körben" gyerek még Rdu-nál skillesebb mákolásban
-
DaveNo1
veterán
Valaki megkérdezte chatben, hogy miért rendeznek tournamentet ilyen játékban amiben ekkora a mákfaktor, és kezdem én is feltenni magamban ezt a kérdést.
whitezo88: tegyük hozzá utolsó meccsben, strif is topdeckelt egy soulfiret, utána meg egy jó kis doomguard húzás.(számomra amúgy még mindig hihetetlen, hogy mind2 lap kijátszható lapeldobás nélkül..de hát blizzardnál szarnak a balancera.)
Ez a zoolock vs. zoolock ... vagy előtte a zoolock vs. hunter...
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
remek antihunter-zoo lap jön!
[link] a neutral se rossz. bár a pala lap tojás ellen elég rossz.[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
gratulálok a blizznek. a mad scientist mostmár két manáért két secretet rak majd fel, a webspiner 1 manért ad két beastet, nagyon hiányzott ez a huntardnak
-
-
whitezo88
nagyúr
nem vagyok kibékülve ezzel a viagame streammel de a chaten is mindenki panaszkodik. HDben is kb 480 a kép, mosott, életlen, nem kontrasztos, szinte fáj az ember szeme egy idő után. A chat rossz, nem pörög, hanem fennakad és le kell húzni. Twitchen valaki csinált mirrort, amit persze lelőttek....
bár szívta rendesen az embert, összesen 12k ember néz Twitchen HS-t most.[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Én is csatlakozok Zoleyhoz, r5 3 csillagon úgy érzem, hogy itt az idő megállni, mielőtt visszapofoznak még hátrébb. Szörnyű, de ez a negyedik season amikor elérem a r5-t, de a legendhez még mindig kevés vagyok
jöhet a casual
-
DaveNo1
veterán
válasz thesound #23136 üzenetére
Szerintem úgy működik mintha egy reinkarnációt használnál. Amúgy nem hiszem, hogy egy webspinerre kéne ezt eltolni, kapsz cserébe egy angry chickent aztán vakarhatod a fejed. Ez a lap inkább a control irányába lehet jó (mint a másik két új hunter lap).
A paladin lap meg lehetett volna neutral, az egy elég erős tech card.
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
Ez a face dr hunter annyira szánalmas...casualon is megállás nélkül ilyenek jönnek szembe. Vertem zsinorban kétszer control warriorral, de nagyon meg kellett szenvedni, és mindkétszer iszonyat low hp-n zártam, pedig a lapjárásom is egész jó volt. Más hőssel tuti kikaptam volna, ha nincs armor up/rengeteg heal úgy, hogy közben még a boardot is tudom pucolni.
Ehhez képest a Zoo lock felüdülés.
You are not prepared.
-
DjDanee87
addikt
válasz thesound #23136 üzenetére
Ben Brode többeknek válaszolt már erre a kérdésükre azóta Twitteren. És nem fog eltűnni a minionról a deathraddle. Vagyis egy Sylvanas + FeignDeath = 8 mana random mind control hunterben + kint marad Sylvanas még 1 későbbi lehetséges mind controlra.
Ez a lap + GhazRilla elég tetszetősek. Én most is egy control hunter paklival játszom - igaz csak alacsony rangon - de ezektől még ütősebb lesz a deck.
-
DaveNo1
veterán
Btw. elég sok új class lap lesz, elvileg szavazás alapján ma is egy hunter epic kártya jön, ami azt jelenti, hogy minden hős kaphat legalább 2 epic lapot + 1 legendaryt a commonok és rarek mellé.
You are not prepared.
-
férfiállat
tag
a naxxos kieget csak úgy tom megnyitni ha fizetek érte rendes kpval?
-
ígyvanferi
addikt
válasz férfiállat #23148 üzenetére
Goldért is megveheted. 700/szárny.
-
whitezo88
nagyúr
kezdődik a mai DH. Reynad vs Tides jön. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest