- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-02-17 19:36 Téma összefoglaló
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZsolt15
aktív tag
-
iwu
addikt
-
FZsolt15
aktív tag
-
FZsolt15
aktív tag
-
iwu
addikt
En is par napja raktam fel a nexus 7-re. Klanokhoz csak akkor lehet belepni ha felepited a varat? Illetve zold gyementot hogy lehet szerezni, azon kivul hogy megveszem?
igen. kell a clan castle.
gemet pedig a vásárláson kívül achievmentekkel tudsz szerezni. ioson egy lányfej bal felül, ott látod miért mennyit ad. -
Balázs1621
senior tag
En is par napja raktam fel a nexus 7-re. Klanokhoz csak akkor lehet belepni ha felepited a varat? Illetve zold gyementot hogy lehet szerezni, azon kivul hogy megveszem?
-
FZsolt15
aktív tag
Hali, én is ezzel játszok mivel kijött droidra is

sdforlife: fejleszteni kell és akkor jobban gyűl, a tárolt is mert hamar betelik.
-
törölt tag
Az arany meg a lila cucc begyűjtő fél vagy egy percenként ad nekem újat, fejleszteni kell és akkor lesz több, vagy mi? Kicsit bonyolult még az elején a játék, de jónak tűnik.

-
iwu
addikt
Itt csak Level51, Th7, de csak most fejlesztem fel a elixírt 10-re... asszem, ezzel le vagyok maradva...

Ugyanabban a klánban vagy?aham

össze kell lopni...

nekem 8asok... -
alkonyfeny
csendes tag
-
iwu
addikt
Na, ki hol tart?

leve93, th9...
sosem érjük utol magunkat a fejlesztések miatt
-
alkonyfeny
csendes tag
Na, ki hol tart?

-
RohamDroid
aktív tag
ID : Baskitoth Clan : Magyar Partizán.
Imádom ezt a gamet nagyon szórakoztató
-
iwu
addikt
th8 -nál szinte mindenki "alul" kupol.
1500cup környékén rabolgat, nem megy feljebb...
kitermelni lehetetlen az upgradek árát, és ott könnynen rabolhatókat ad. -
törölt tag
Ti mire mentek? Kupára vagy anyagra? Személy szerint, sokak örömére a rablásból összeszedett aranyból falat erősítek, az elixírből meg fejlesztek. 5 giant, 5 bomber és 70 goblin a megszokott alakulat. Ha mindenhol felállítottam a 5ös falakat, akkor mehetünk a 1250 kupára és begyűjtenia 450 gem-et.

En azt mondom, hogy tower hall 6 elott legyen meg az a 450 gem. Mindkettore kell menni, mikor mar keves a trofead es latod, hogy csak 30-40k-s falvakat dob ki, akkor nem art trofeakat szerezni.
-
alkonyfeny
csendes tag
Ti mire mentek? Kupára vagy anyagra? Személy szerint, sokak örömére a rablásból összeszedett aranyból falat erősítek, az elixírből meg fejlesztek. 5 giant, 5 bomber és 70 goblin a megszokott alakulat. Ha mindenhol felállítottam a 5ös falakat, akkor mehetünk a 1250 kupára és begyűjtenia 450 gem-et.

-
törölt tag
-
iwu
addikt
-
törölt tag
-
iwu
addikt
-
törölt tag
-
iwu
addikt
Na, jól sejtettem, hogy van egy ilyen topic is!

csak pang mint állat

-
alkonyfeny
csendes tag
Na, jól sejtettem, hogy van egy ilyen topic is!

-
törölt tag
-
iwu
addikt
-
törölt tag
Meg ott van az achievement, azert is gemeket kapsz. (peldaul en most lattam, hogy 1250 trophy-ert kapsz 450 gemet, amihez meg kell 50 es megvan a 3. builder's hunt.
-
iwu
addikt
-
törölt tag
FreeAppParty, Free My Apps, FeaturePoints. Letoltod az appokat kapsz ertuk pontokat, ha minden nap van letoltheto app, akkor 1-1,5 honap alatt tudsz szerezni egy 15 dollaros itunes gift card-ot amit bevalthatsz gemekre.
-
cryman12
csendes tag
Sziasztok! Mi is toljuk haverokkal már 4-en egy klánban
Az a nevünk, hogy Whiskeyivók
Bárki nyugodtan csatlakozhat. Viszont nekem valami Gem hack kéne
D Úgy elszórtam az elején, hogy most meg csak vegetálok... Nah mind1, jó szórakozást! -
törölt tag
-
iwu
addikt
-
törölt tag
-
iwu
addikt
hát jah, neki kicsit gyorsan jár a keze, és nem indokol.. sajnálom. igazából nekem sem mondta meg, hogy mi miatt...
de amúgy nem jobb, mert osztjuk a kicsiket, tényleg... -
törölt tag
-
iwu
addikt
-
törölt tag
-
iwu
addikt
-
törölt tag
-
iwu
addikt
-
iwu
addikt
-
törölt tag
-
iwu
addikt
-
törölt tag
-
iwu
addikt
azé néztem, jó sok új ember van nálatok

wizzardot mondjuk én csak kastélyból használtam, sosem gyártottam. -
iwu
addikt
-
törölt tag
Gondolom, akkor te lennel iwanabady (a donate alapjan)
-
iwu
addikt
nah, végre vki

Én a magyar hungary! klánban tolom.
Hangulat zseniális szívjuk egymás vérét. Meghatározott donate nincs, csak kell, hogy legyen. Kicsiket tápoljuk ezerrel...(nekem már megvan a 25K-s donate acsi pl

)
ha gondolod, nézz be
üdw,iwu -
törölt tag
-
iwu
addikt
Helló!
Infó.
Mivel nem találtam neki még topicot a keresővel, gondoltam nyitok egyet.
Tolja valaki a gamet?
Addiktív. Sajna csak iosra.
Age of szerű cucc!
Tipp, az elején ne lődd el a gemeket!
Kéne egy jó klán is, mert amikben voltam, ott nem tudják, mi a csapat game

Hajrá.
Ajánlott.
(az akksit zabálja
)üdw,iwu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- 4000GB Gen4x4 NVMe SSD, 1 év gar 4TB!!!
- SZÉP! HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- GARANCIÁLIS LEMEZES PLAYSTATION 5 SLIM CFI-2116
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/1TB Silver
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U 16GB 256GB FHD+ IPS 1 év teljeskörű garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5610, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

D Úgy elszórtam az elején, hogy most meg csak vegetálok... Nah mind1, jó szórakozást!

)