-
PROHARDVER!
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
iwu
addikt
Helló!
Infó.
Mivel nem találtam neki még topicot a keresővel, gondoltam nyitok egyet.
Tolja valaki a gamet?
Addiktív. Sajna csak iosra.
Age of szerű cucc!
Tipp, az elején ne lődd el a gemeket!Kéne egy jó klán is, mert amikben voltam, ott nem tudják, mi a csapat game
Hajrá.
Ajánlott.
(az akksit zabálja)üdw,iwu
[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
iwu
addikt
senki?
-
iwu
addikt
nah, végre vki
Én a magyar hungary! klánban tolom.
Hangulat zseniális szívjuk egymás vérét. Meghatározott donate nincs, csak kell, hogy legyen. Kicsiket tápoljuk ezerrel...(nekem már megvan a 25K-s donate acsi pl)
ha gondolod, nézz be
üdw,iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
cryman12
csendes tag
Sziasztok! Mi is toljuk haverokkal már 4-en egy klánban Az a nevünk, hogy Whiskeyivók Bárki nyugodtan csatlakozhat. Viszont nekem valami Gem hack kéne D Úgy elszórtam az elején, hogy most meg csak vegetálok... Nah mind1, jó szórakozást!
-
alkonyfeny
csendes tag
Na, jól sejtettem, hogy van egy ilyen topic is!
Don’t ever wrestle with a pig. You’ll both get dirty, but the pig will enjoy it.
-
iwu
addikt
válasz alkonyfeny #28 üzenetére
csak pang mint állat
-
alkonyfeny
csendes tag
Ti mire mentek? Kupára vagy anyagra? Személy szerint, sokak örömére a rablásból összeszedett aranyból falat erősítek, az elixírből meg fejlesztek. 5 giant, 5 bomber és 70 goblin a megszokott alakulat. Ha mindenhol felállítottam a 5ös falakat, akkor mehetünk a 1250 kupára és begyűjtenia 450 gem-et.
Don’t ever wrestle with a pig. You’ll both get dirty, but the pig will enjoy it.
-
törölt tag
válasz alkonyfeny #35 üzenetére
En azt mondom, hogy tower hall 6 elott legyen meg az a 450 gem. Mindkettore kell menni, mikor mar keves a trofead es latod, hogy csak 30-40k-s falvakat dob ki, akkor nem art trofeakat szerezni.
-
iwu
addikt
th8 -nál szinte mindenki "alul" kupol.
1500cup környékén rabolgat, nem megy feljebb...
kitermelni lehetetlen az upgradek árát, és ott könnynen rabolhatókat ad.ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
RohamDroid
aktív tag
ID : Baskitoth Clan : Magyar Partizán.
Imádom ezt a gamet nagyon szórakoztató
Üdv.: Csaba
-
alkonyfeny
csendes tag
Na, ki hol tart?
-
iwu
addikt
válasz alkonyfeny #39 üzenetére
leve93, th9...
sosem érjük utol magunkat a fejlesztések miattajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
iwu
addikt
válasz alkonyfeny #41 üzenetére
aham
össze kell lopni...
nekem 8asok...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az arany meg a lila cucc begyűjtő fél vagy egy percenként ad nekem újat, fejleszteni kell és akkor lesz több, vagy mi? Kicsit bonyolult még az elején a játék, de jónak tűnik.
-
FZsolt15
aktív tag
Hali, én is ezzel játszok mivel kijött droidra is
sdforlife: fejleszteni kell és akkor jobban gyűl, a tárolt is mert hamar betelik.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1621
senior tag
En is par napja raktam fel a nexus 7-re. Klanokhoz csak akkor lehet belepni ha felepited a varat? Illetve zold gyementot hogy lehet szerezni, azon kivul hogy megveszem?
-
iwu
addikt
válasz Balázs1621 #45 üzenetére
igen. kell a clan castle.
gemet pedig a vásárláson kívül achievmentekkel tudsz szerezni. ioson egy lányfej bal felül, ott látod miért mennyit ad.ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest