Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Raspberry Pi
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadrian
tag
Remélem lesz mód összehasonlítani a Casio új modelljével!
-
juuzer
addikt
A képen az egy "sima" (Gen-1) Watch Gt, nem a 2-es!
Vamos a la playa.
-
Orcsi
aktív tag
Jó cikk, jó kis termék …. regébben voltak polar tesztek is … (2014-15) ilyet nem terveztek ?!
Same shit, different day!
-
Maximum1
őstag
Jó későn, lassan itt az új kiadása, vagy éppen ezért írtok róla mert nem viszik...
Itt egy jó régi videó 4 percben és minden benne van. -
SunMount3r
nagyúr
Komoly, drága óra műanyag szíjjal, na ne már... Én az ilyet sose értettem. Oké, hogy Sporty, de legalább bőrből, vagy abból a textil szerű anyagból meglehetne csinálni úgy is, hogy ne üssön el annyira ettől a design-tól. Nem a magával a műanyaggal van (annyira nagy) bajom, hanem főleg az időtállóságával... Nem találok rendes képet róla, de ugye ennek legalább a csatja fémből van? Mert a műanyag csat az már tényleg a legalja. (Mondom én: egy 1800Ft-os Q&Q-val járok vagy 10 éve , de a múlandó részei már hosszú évek óta lecserélve stabil, fémcsatos bőrszíjra (szintén pár száz Ft-ért).
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz SunMount3r #5 üzenetére
Nem műanyag, valami latexes cucc, jó minőség, könnyen tisztítható és úgynevezett QuickFit rendszerű, azt teszel rá amit rendelsz.
Bőrt nem tennék rá, nem sportórára való.Nekem is az árával van a bajom, 60-70 ezret ér, sajnos bele van árazva a magyar nyelv, ilyen kategóriájú órák nem tudnak magyarul és túl sok a beállítási lehetőség, még magyarul is nehéz megjegyezni.
Amiért nem ér 100 ezret az az 1 év garancia.
Vannak negyedmilliós óráik és csak 1 év rá a gari, ha 2 év lenne szerintem még többet eladnának.[ Szerkesztve ]
-
vanye
senior tag
Egy országgal nyugatabbra simán megtalálod az órát azon az áron, ami már neked is tetszik: https://www.onlineuhren.at/product/instinct-black/
(Oké, 330-as ojróval lenne meg az a hetvenezer környéki ár, holott ma már nem itt jár a kurzus. )[ Szerkesztve ]
Stern des Südens!
-
Maximum1
őstag
Köszi, ez megbízható bolt? rendeltél már innen?
360ft os euróval számolva is 30 ezerrel olcsóbb mint itthon.Sokáig vágyakoztam erre az instinct-re, de a végén találtam egy Fenix 5-öt még fél év garival 75 ezerért itthon.
Jön az új széria ebből , a hírek szerint kap solar töltést meg véroxigénmérőt meg még kitudja miket a 6-os szériából, ha megkapja a térképes navit és jó áron lesz akkor lehet átnyargalok.
De a mostani helyzet miatt lehet elérhető lesz egy csúcs modell is a közeljövőben, már most is jobb áron van mint itthon, egyértelmű már most hogy itthon nem lesz semmi olcsóbb ha vége ennek az egésznek. -
Csapoati
nagyúr
válasz SunMount3r #5 üzenetére
A Garmin Instinct a küllemével előrevetíti: nem okosóra és nem divatkellék, hanem egy 108/126 ezer forintos, szó szerint terepre és bevetésekre termett aktivitáskövető eszköz, amit küldetés, sziklamászás és sarkvidéki úszás során is maximálisan ki lehet használni.
Ez egy sporteszköz inkább, ahol nem indokolt a bőr szíj. A műanyag állja a leginkább a strapát.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ratobi
senior tag
Sziasztok,
Aki használja! A holdfázist jól jelzi nálatok? Nálam olyan mintha pont fordítva lenne. Úgy értem, mikor csökken a hold, akkor írja, hogy növekvő.. Lehet ezt állítani? -
plo77
tag
Ennyi pénzért akkor már Coros Apex! Vagy majdnem fele ennyiért Coros Pace! (Nekem page van)
Jó lenne teszt róluk,mert megérdemelnék! -
savliget
tag
Igazad van! Én az Instinct és a Coros Apex közül a Corosra voksoltam.
Zafír üveg, titánium lünetta, alumínium ház (egyszóval strapabíró), színes transreflective kijelző... És kb. dupla annyi működési idő ténylegesen Volt Fenix 5 órám, Apex lett helyette. Nálam a Calisthenics edzéseket sokkal jobban, egyenletesebben, gyorsabban leköveti a pulzus tekintetében, mint a Garmin. -
addikt
Most nézem, hogy majd mindenhol felment 108e ftra az ára, pedig 99e volt megjelenése óta. A zerge oldalán most ez a kék 91e Ft. Én egy éve vettem a sárgát 95e ftert, hivatalos magyar garival. Fél évesen cserélték vadiúj órára, mert bahalt a barométer. Azóta tökéletes. Nekem majnem 3 hetet is elmegy , ha nem sportolok, ha heti 3 Spinning vagy elliptikus, akkor 2 hét. Érdemes hazai garival venni, mert egy éven belül automatikusan cserélnek, azon túl élethosszig 50% vételár jár érte, ha behal és cserélni kell bármi Garmin órára.
My name is Bond, James... Dean.
-
dzsi23
addikt
Muszáj most felvinni az árakat, hogy látványos legyen a leértékelés, amikor kijön az Intinct 2.
(#5) SunMount3r:
Öööööööö... whut? Nem tévesztettél topikot? Vagy én tévedtem el? Hogy nézne ki ez az óra (vagy bármelyik műanyag óra) bőrszíjjal? Milyen bőrt raknál egy színes műanyagra? Lehet, hogy velem van a baj, de ezt most nagyon nem értem... Az időtállóság a problémád, és pont bőrt raknál rá, amit a víztől is óvni kell? Hogy lehet bőrszíjban sportolni? Ez a szíj elüt az órától? Gyakorlatilag, mintha egybeöntötték volna...
Amúgy van egy G-Shockom műanyag csattal, köszöni remekül van, és bírja a strapát! Műanyag szíj alatt nem az 5000 forintos retro Casiok foszlós szíjára kell gondolni, azért ez az Instinct más kategória.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Az összes termék árát felvitték , van egy support-os csoportjuk ott is van aki megjegyezte
Privát csoport, amíg kapsz engedélyt addig képesítem: -
zoli03
őstag
"Akad GPS, GLONASS és Galileo műhold támogatás, akár ezek egyéni használatával vagy kombinációjával hadseregtől függően"
Ez mégis milyen mondat? Csak nekem tűnik értelmetlennek?
-
dionaea
őstag
Jó ez az óra . Egy sima casio gw 9400 90e ft és hát valjuk be ennyi mindent nem tud. ok van pár év a kettő között. De a casio "okos" órája többe kerül és hát elég gyengus, vagy akkora hogy egy tleefont is rakhatnánk a csuklónkra. Az új G shock ahogy mostanában a casio árazásást látjuk többe fog kerülni jóval ettől és hát még csak beszélnek róla
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen, Pécs SBO. A telefon note 10 plus
#szpeti40: nálam a piros és a sárga a két favorit szín. Az új légimentős egyenruhához nagyon megy ez az óra. Nem mellesleg a funkciói is jól jönnek. Relaxans adásakor a stopper, a levegőben az iránytű meg a magasság mérés.
#V: tessék, a helikopter
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
addikt
GPS alapján tud korrigálni és légnyomás alapján is mér. Én általában a pogányi reptéren szoktam kalibràlni, ott 650 láb a magasság. Utána repülés során szépen mutatja az értékeket, az EC műszereivel egyező magasságot. Igaz, én az orvos vagyok és nem a pilóta, de jól jön, hogy látom fent, hogy éppen 2000 lábon vagyunk, vagy a pontos irányt. Még 1998ban kaptam Amerikából egy sárga Casio G shock órát, ez arra emlékeztet. A kórházban rajtam van éjjel, tök jó alvás monitor, illetve így nem maradok le egy hivasrol sem. A helikopteren is tök jól mutatja, hogy riasztás során mennyit ugrik az ember pulzusa. Az értesítések is teljesen jól átjönnek a telefonról. Egész nyáron rajtam volt az összes vizes tevékenység alatt. Nem az első okosóra a kezemen. Sony smartwatch, Samsung gear 2, Samsung gear S2, Huawei watch, Samsung gear S3, Pebble Time round, amazfit pace, amazfit stratos, fossil q hybrid, withing hr sport. AZ eddigi tapasztalataim alapján a transzflektiv kijelző és a hosszú üzemidő a nyerő. Így jelenleg a withings HR sport van meg, a Garmin instinct és örök kedvencem, a Pebble, Ami igaz max 1,5 napot bír, de 15 perc alatt feltölt.
-
BloodRay
veterán
Szuper képek és tapasztalatok!
Én is ebben az órában gondolkoztam mostanában (mint szimpla órab@zi), de egyenlőre elnapoltam.
De jó látni, hogy neked pl valóban mennyire hasznos is tud lenni a mindennapokban."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Többek között ezért is vaciláltam nagyon, hogy megvegyem e az Instinct-et. Az biztos, hogy nekem is ritkítanom kellene a készletet.
Fel van adva a lecke... Te meg itt posztolod a jobbnál jobb képeket..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
dionaea
őstag
Én minden nap mást hordok de van hogy a frontiert több napon keresztül is mert szeretem. Viszont lassan kellene egy másik okos óra. Izgatja a fantáziám ecg mérő óra de ez a garmin most nagyon bejön. Valahogy úgy érzem az okos órák piacán nagy változás nincs mindegyik ugyan azt tudja kB.Hogy hány pixel a kijelző lényegtelen de az ecg egy jó funkció lehet. Viszont napi használatra ez nagyon jó választásnak tűnik gshock okat már unom mert a mostaniak inkább divat órának tűnnek casio mtg meg már nem g shock hogy hamarabb lesz bajom mint az órának.
-
addikt
Én is úgy voltam vele, hogy megjelenés után hetekig lestem, olvastam a cikkeket, teszteket. Engem egyből megfogott a G shock forma. Aztán meggyőztem magam, hogy nekem kell egy ilyen és nem is bántam meg! Azért eleég sokat van rajtam a withings HR sport is, az így most egy töltéssel simán bír 3 hónapot is. Az EKG nekem nem hiányzik, nincs ritmuszavarom. A pulzusmérő nagyon pontos benne, majdnem hozza edzés szinten a mellkaspántom értékeit, elég jól lereagálja a dinamikus pulzus változásokat. És ezt tényleg nem kell félteni, nem lesz baja, ha az ember nekivágja az ajtófélfának, vagy munka közben odaverem valaminek.
-
zoli03
őstag
Nem, a GPS rendszer tulajdonosa az USA, nem az USA hadserege. A Galileo meg egész más tészta, ott még a felügyeletet sem a hadsereg végzi.
De ha a hadsereg is működteti/felügyeli, akkor sincs értelme a cikkben levő mondatnak. Nekem egyéni embernek nem jelent semmilyen hadseregtől függőséget, hogy melyiket használhatom, ez egy teljesen értelmetlen mondat. -
bencze
senior tag
Ultratrac lesz az, de a Kinizsi 100 téged sem fenyeget egyelőre ahogy elnézem azt a szenvedős 7km-t...
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
HKorn
veterán
Amazfit T-Rex
+kinézet
+kijelző
+ár
- profi funkciókGarmin Instinct
+tudás
-ár
-kinézet
-kijelzőDöntse el mindenki melyik a jobb
Run&Ride
-
-
HKorn
veterán
válasz sebgutkopf #45 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy amatőröknek simán jó egy Amazfit is, profi, vagy annak vélt sportolóknak meg Garmin.
Run&Ride
-
nemethbalazs
tag
Hát azért fene tudja, a kinézet erősen ízlésfüggő, szerintem az Instinct sokkal jobban néz ki A transzreflektív kijelző pedig órában eleve jobb mint bármilyen extra szép oled divatmarhaság Az árba nem lehet belekötni. Egyébként inkább Amazfit Stratos 3 mint T-rex . Órán lássuk már a számlapot egész nap.
[ Szerkesztve ]
-
ratobi
senior tag
válasz nemethbalazs #48 üzenetére
Nálam is a kijelző miatt lett a befutó..
Ránézek és ott az idő, meg minden ami fontos, nem kell ra várni egy pillanatot sem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2022 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3867/
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Ocean Band 1év Apple Garival
- Apple watch SE 2020 44mm cellular szavatossággal névre szóló számlával!
- Amazfit gtr 4
- Eladó egy új Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Dark Green Band 1év Apple Garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest