- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Üdv. Szgeppel szeretném összekötő a tv t. Hdmi port nem szabad így egy display portot kellene atalkitani amiből hdmi kábel menne a tv hez kB 10 méter ez már megvan. Milyen adapter átalakítót ajánlotok? A tv 4k, és uhd filmeket is játszanék le a gépről 60mbit adasurusegu is van közte. Pot player lenne a lejátszó. Hang gondolom nem probléma úgyis atmegy amúgy dts, dr, ac3, aac, flac, formátumú a filmekben a hang. Sony android tv amúgy sajnos a ass feliratot nem kezeli túl jól és némely filmnél akad a lejátszás pedig csak 720p gondolom valami codec baj van. Így a gépről játszana le ez a legjobb ötletem. Vezeték nélküli egérrel meg irányítom. Stb.
Néztem 2 átalakítót
https://kabelvilag.hu/Delock-Displayport-1-2-HDMI-4K-aktiv-adapterhttps://edigital.hu/hdmi-kabel-csatlakozo/delock-65865-displayport-12-hdmi-4k-passziv-atalakito-fekete-p564721
Active passzív megfelelő valamelyik?
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Szeretnék egy hdmi adaptert venni (PS4+PC=Monitor) meguntam a cserélgetést
1920x1080 a max felbontás 60mhz a monitornak.Néztem pár olcsó példányt,megpróbálnátok kiválasztani melyik a legjobb a 4 gagyi közül?
1.versenyző
2.versenyző
3.versenyző
4.versenyző+egy olcsó hdmi kábel ezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Acer V277U - IPS 27" - 2560x1440 - 75 Hz Freesync - garancia
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest