- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
Cs1csó #52755 üzenetére
A 100%-ot, hogy érted? (Azon kívül, h 100%)
A merevlemez anno sokat torrentezett, gondolom elfáradt a fej, rosszul pozícionál. Rendellenes hangja nincs, tehát nem hiszem, hogy fizikailag bad sectoros, de jelen esetben logikai bad sectorok okoznák a mappák eltűnését? Ha az adott fájl szektorai sérültek, akkor azoknak már integetni lehet logikai és fizikai bad sectorok esetén is? Reklámozási szándék nélkül megkérdezhetem, melyik cégről olvastad az 50k-t? Ha jól sejtem ez megbontásos javítás lesz, szóval azt elég baráti összegnek gondolom. A "kürtős" cégnél az a fél misit karcolja.
-
Formaster
addikt
Sziasztok. Adott egy régi külső WD. Elkezdett Bad Sectorokat termelni, eddig 1100 körül jár, majd egyre több mappára kattinva eltűnik a mappa. Természetesen nem használom tovább, de szeretném tudni, hogy erre szakosodott cég által mekkora az esélye az eltűnt mappák visszaállításának.
-
Formaster
addikt
válasz
vargapdavid #45789 üzenetére
Tils le az energia gazdalkodasban minden merevlemezes vezerlest. Merevlemez kikapcsolasa stb...
-
Formaster
addikt
válasz
Cronerator #45655 üzenetére
Szerintem ez fej hiba.
-
Formaster
addikt
válasz
Cronerator #45652 üzenetére
Gondolom ment róla torrent. Azt figyelem h a torrentes vinyók feltünően hamar behalnak.
-
Formaster
addikt
válasz
Cronerator #45650 üzenetére
Elegendő, de az adataidat nem fogják visszaállítani. Ehhez előbb adatmentő szakembert kell keres, márha még tud segíteni
-
Formaster
addikt
Gondban vagyok, elég nagy a baj. Az alábbi WD 1,5 terrás külső vinyóm meghalni látszik. 5%-os, ezt használtam adattárolóként. A fontos adatok nagy részét sikerült még lehúznom, de egy családi fotóval teli mappát commanderben már meg sem tudok nyitni. Lenne valami mód a sérült mappa részleges kimentésére/visszanyerésére? Tudom h nem ez a topik címe... Kb mennyi lehet még ennek a vinyónak?
-
Formaster
addikt
Sziasztok. Crystaldiskinfo alatt a második HDD-m vészes állapotúnak írja. Ezt a lemezt használom torrentnek. Ennyire tönkrevágná? Igaz már 8 éves disk. Gondolom nem ártana lementeni a tartalmát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Router gondok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XPEnology
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest