Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasgal
senior tag
válasz
King Unique #44163 üzenetére
Mi a valószínűsége, hogy ennél be fog kavarni a hardveres titkosítás? Hol lehet ennek utána nézni?
-
tamasgal
senior tag
válasz
King Unique #44161 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Öröm és boldogság!
-
tamasgal
senior tag
Sziasztok!
Apunak van egy Samsung gyárilag szerelt külső winyója de letört róla a mini usb csatlakozó (user error)! Szétszedtem de persze a panelról felszakadt a fólia ezért a csatlakozót nem tudom vissza forrasztani!
A kérdésem az lenne, hogy leszereltem magáról a fizikai wincsiről azt a kis külön áramkört amin a csati volt és így nekem úgy tűnik, hogy egy közönséges 3.5 ös winyó van benne. A kérdésem az, ha veszünk egy külső házat akkor abba bele tudom e rakni mintha egy hagyományos belső winyó lenne?
Köszönöm szépen! -
tamasgal
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb 4 eves WD 1,5TB-os külső vinyóm (külső tápos) és most olyan hibajelenség lépett fel, hogy lassítja az egész rendszerem ha be van dugva USB-vel a gépre. Megnéztem mindenféle winyó diagnosztizáló progival, ott nem mutat hibát!
Van ötletetek, hogy mi lelhette? El lehet szerintetek ezt adni (persze hibásként, becsapni senkit nem akarok)?
Köszönöm a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest