Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beba Snake
aktív tag
válasz Bile Demon #52398 üzenetére
Tudom. 1989 óta nyomom a PC ipart.
Szarból még most is qrva nehéz várat építeni.Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!
-
Beba Snake
aktív tag
válasz Bile Demon #52396 üzenetére
"nForce2-es alaplapos gépben"
Egy ócska 160GB-os óskövület? Mire vársz? Ciciolinára 40 év után?Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!
-
Kékes525
félisten
válasz Bile Demon #48703 üzenetére
Most a SMART részletes öntesztet futtatom, a szállítási és a rövid önteszt OK volt. A részletesnél sincs adatvesztés ugye? Gondolom figyelmeztetett volna.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz Bile Demon #48701 üzenetére
A HDS -el? Destruktívat? Sajnos már vannak adatok rajta. Későn jutott eszembe. Mennyire elég és mennyire biztonságos a nem destruktív tesztek a HDS-ben?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
mzso
veterán
válasz Bile Demon #48689 üzenetére
Ransomware?
Nekem is csinált hasonlót az én egyik vinyóm egy hete, két egymás követő nap este, de úgy néz ki elmúlt. Nem tudom mi baja volt.
-
liksoft
nagyúr
A sávra állás miatt folyamatos kalibrálást végez. Mivel változik a hőmérséklete, változik a mechanika tulajdonsága is. A gyorsasága miatt mindig van szüksége rá.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Syl
nagyúr
Kb tíz éve valami Seagate 7200-as vinyóm művelte folyton ezt. Qrvára idegesítő volt, úgyhogy gyorsan cseréltem.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Balathruin
veterán
válasz Bile Demon #41558 üzenetére
Mert az SSD-s hibákkal ide kellene fordulni.
-
liksoft
nagyúr
válasz Bile Demon #4894 üzenetére
Nagyon érintkezési (kontakt) hibának tűnik. Ez a legrosszabb. Ha garanciára leadás esetén nem jelentkezik, akkor a hibátlan SMART értékek miatt nem fogják garizni. Ugyanakkor meg használhatatlan tud lenni. Meg kéne keresni a hiba helyét.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
senior tag
válasz Bile Demon #4714 üzenetére
azonos hdd-nk van.
én háttértárnak használom mint másodlagos.
semmit nem állítgattam rajta, csak símán betettem a gépbe.
a "szimptómák" ugyanazok.
a másik hdd-re/ről 80MB/sec feletti olvasás/írás, (cheetah 15K) de ha egyik particióból a másikba kell rakni valamit, akkor átmegy csigába.
mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest