Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Először is, ha az adatmentés a cél, akkor eleve nem ebben a topikban kellene érdeklődni, mint az nemrég már említve volt másnak is. A kinél és hol kérdésre meg itt egy példa onnan.
Másrészt az, hogy "2,5-ös 1 tb-os hdd" nem valami sok információ... Konkrét típus, modellszám? Már csak azért is, mert ha nem integrált USB-s, mint pl. a 2,5"-os WD-k zöme, akkor nyilván szét lehetne szedni, ki lehetne venni a HDD-t a külső házból és a gépbe téve, SATA-n csatlakoztatva is kipróbálni. Ha gyárilag készre szerelt modell, akkor a megbontás miatt ugyan ugorhat a garancia, de el kell dönteni az fontosabb-e, vagy a rajta lévő adatok.
-
King Unique
titán
Ha csipog, kattog USB-n csatlakoztatva és nem tud felpörögni, akkor az tápellátási probléma szokott lenni. Ennek oka lehet a gépen lévő USB-port elégtelen tápellátása, de túl hosszú, vagy hibás USB-kábel is. Viszont ezt ezek korrigálása nyilván megoldhatja.
Ha búgó, zizegő hangot ad és nem tud felpörögni a merevlemez, illetve az előbbiek rendezése és kizárása után sem, akkor az a lemeztányérra tapadt olvasófej miatt szokott lenni. Ennek oka lehet USB-n pl. érintkezési probléma, illetve amiatt rövid időre megszűnt, majd hirtelen visszatért tápellátás. Ami viszont szívás, nem éppen otthoni művelet babrálni, inkább szakembert kívánt, már ha az adatmentés a cél. Ellenkező esetben marad a garanciális csere, vagy annak híján kb. kuka... -
medek3
aktív tag
Hát ez nagyon f@sza!
Feltelepítettem az alig egy hónapja vásárolt gépre a sentinelt és megálapította, hogy a vacsi új seagate 350 -es vinyómnak van hátra sacc per kábé 35 nap.
14%-os az állapota és van rajta 700 akármennyi hibás szektor. Az ipon-nál vettem, de azt írja a progi, hogy ennyi még nem elég a garancia érvényesítéséhez.
Ez biztos, hogy jó adat? -
medek3
aktív tag
Segítenél, hogy ezt hogyan tudom?
Win7 telepítővel törlöm a particiókat majd mikor a szolgáltatásokat elindítaná visszaugrik a telepítő menübe és 0x80070057 hibaüzenettel leáll.
Xp-t nem hajlandó bebootolni pedig azzal megoldhatnám a problémát.
Van valamilyen trükk?
Dos os megoldás amivel könnyen tudom csontra törölni az egészet? -
Imco
őstag
Lehet,de...
Egy HDD-t javítani a legritkább esetben szoktak.
Szinre-számra ugyanolyan alkatrészt találni nehéz,
és ezt felelősséggel beépíteni még nehezebb.
Mármint, hogy az adat is megmaradjon és a HDD is megjavuljon.
Felelős szakember adatmentés után nyúlna csak hozzá.
Így viszont jobban jársz ha lementeted amit lehet és veszel egy új HDD-t.Várd meg Liksoftot, ő sokkal tájékozottabb.
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Sorozatok
- Projektor topic
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest