Hirdetés
- OLED TV topic
 - Milyen videókártyát?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Orion, Videoton erősítők, hangsugárzók
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Azonnali informatikai kérdések órája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

djculture
félisten
válasz

Antonius1978

üzenetére
						Szia. Első körben külön külön teszteld le a memtesttel mindkét modult, hogy rá lehessen jönni hogy melyik döglött meg. Elég nagy esély van hogy az egyik 2gigás modul lett hibás, ha így van az sajnos fizikai nem tudod javítani csak vehetsz helyette egy másikat.
Ha mindkettőre hibát dob az már más kérdés vagy külön külön egyikre se fog az megint. Mindkettőre van magyarázat. De egyelőre ezt tudjuk, teszteld le külön külön mindkettő modult/ mindig csak az adott modul legyen betéve a lapba másik nem/.
 - 

djculture
félisten
válasz

Antonius1978

üzenetére
						Akkor nincs baj a vinyóval, a short test csak regisztrált változatban megy végig az nem hiba. Ez csak megerősíti a gyanúmat hogy a memória szintjén lehet probléma.. Ez lehet maga a rendszer ram modul vagy a proci gyorsítótár is. Memtest a te barátod első körben.
[link] - 

djculture
félisten
válasz

Antonius1978

üzenetére
						Úgyis egyből az áttekintés fog megnyílni, ha több vinyó van akkor kiválasztod a bal oldalon lévő listából amelyikre kiváncsi vagy.
 - 

mr_ricsi
veterán
válasz

Antonius1978

üzenetére
						"Amit javasolsz, az az, hogy pl rajta van egy ISO a vinyomon, a masik geppel nyissam meg a sajat vinyomrol es telepitsem a haver gepere ?"
Nem, én azt javasoltam, hogy a HDD-dről néhány fotót nézz meg a haverod gépén."Mit ertesz "huzas" alatt ?"
A processzor gyárinál magasabb órajelen való használatát."A testprogramot leszedtem, SeaTools for Windows"
Nem, amit én írtam, annak SeaTools for DOS a neve. - 

djculture
félisten
válasz

Antonius1978

üzenetére
						Azért szerintem nyomj egy memtestet meg a vinyóra nézzél rá hdsentinellel előtte.
 - 

djculture
félisten
válasz

Antonius1978

üzenetére
						Az inkább memória hibára utal, főleg abböl lehet felismerni hogy a crc mindig a csomagolás más részénél dob hibát.
 - 

mr_ricsi
veterán
válasz

Antonius1978

üzenetére
						"Mifele program, vagy mi szukseges ahhoz, hogy megnezzem hogy ep-e a cache ?"
A HDD-t rakd át egy másik gépbe, ami jól működik. Itt a HDD-dről kezdj el olyan régebben rámásolt képeket nézegetni, amelyeket annak idején néztél, és jók voltak.
Ha a képek hibásan jelennek meg, akkor a HDD-det kell tovább vizsgálni, ha a másik gépben jó, akkor a saját gépedet kell teszteni. (Első körben a húzást szüntesd meg, aztán pedig memória és proci tesztek jöhetnek.)A HDD további vizsgálatához pedig a gyártója honlapjáról a tesztprogram ajánlott.

Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
 - 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
 - WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
 - Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
 - SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4

- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
 - MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
 - BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest