Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Nincs ezek között eget verő különbség. Mivel USB3-as, így a drive igényeinek ez megfelel. Ami még fontos, hogy a gép felől is USB3 vonalon legyen meghajtva, hiszen a tápellátást onnan kapja. Ez pedig sok meghibásodás okozója, ha kevés (USB2 egy port használata - kettőt is úgy célszerű használni, hogy egymás mellettit és nem egy "kockában" lévőket, mert chipsetek között van olyan, ahol a "kocka" két portja egy áramkorlátozó áramkörhöz tartozik).
-
liksoft
nagyúr
Ez gyárilag 850mA-t kér, vagyis USB3-as csatolás ajánlott. De legalább USB3-as aljzat a gépben, mert ez tud nagyobb áramot mint az USB3. Viszont ha már a gépben USB3 van, akkor az ilyen ház nem annyival drágább, mint amennyivel gyorsabb. (Fejből az oxidációra való hajlamát nem fújom.
)
-
liksoft
nagyúr
Ez drive függő. Ahol a gyártó sajnos az érintkezési felületek oxidációját slendrián módon oldotta meg (számol a folyamatos használat mellett a hőtágulás miatt adódó öntisztítással - komoly mérnöki munka, mely a garanciaidő meghatározásában is jelen van
), ott álltában is "meghalhat" egy drive.
-
keszegduda
őstag
Akkor beletrafáltam. Mellette van egy WD 1TB-os, majd átmentem a lényegi dolgokat és ha lefekszik, többé nem fogok venni samut.
Egyébként gariba kaptam vissza némi réfizetéssel ahol is egy 750-es samu ment tönkre 2 nap alatt úgy, hogy a win-t is kifagyasztotta, hasonló olvasó egység hiba jelenséggel (dettó ugyan annál a pontnál ahol a jelenlegi is, azért is tartok egy kicsit az elhalástól, de még nem fagy ki). -
Serricon
senior tag
HDS szerint kondíció 0%, hátravan 0 nap. teljesítmény 100%
De azért töltöttem még rá kb 100 GB-ot, gond nélkül végignéztünk róla 1-2 filmet, szóval annyira azért nem halott, csak papíron.Még van rá pár hónap gari,
RMA-nál ez jelenik meg mint típus:
Seagate BARRACUDA GREEN drive
5400-RPM SATA
2000 GBSzóval jól értem hogy most az egybeolvadás miatt, ha elküldöm nekik a rossz Samsung HDD-t, akkor küldenek vissza egy ilyen Seagate-et?
Épp fut rajta egy seagate-es tesztcucc hosszú ellenőrzése, a rövid nem talált hibát.
-
Aramir
őstag
-
bul07
nagyúr
Raw Read Error Rate mostanra felment 10859-re
Úgy vettem észre ha valamit rá akarok menteni a merevlemezre nagyon gyorsan nő ez a szám , hú kezdek ideges lenni
Még valami hiába van hely a merevlemezen a torrent letöltés megáll CRC hibával
Szerintem kezdek utánanézni hogy mit veszek helyette, persze ez még garanciális így nehéz ügy
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair MP600 Pro NH 1 TB (Gen4) Ingyen Posta!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest