Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okoska2
aktív tag
''Nem pont Te voltál aki kb egy évvel ezelőtt winyókat próbált meg felvásárolni és tanácsokat osztani másoknak? '' Nem en voltam az. Nem vagyok egy nagy tarsalgos tipus. Megnezheted az adataimnal mennyi ido alatt hany hozzaszolasom volt. Ha tudok segitek ha bajom van kerdezek.....Amugy csak olvasgatok.
Amugy nem veletlen kerdeztem mi lehet a baj. Hallottam mar olyanrol hogy tipushiba bizonyos dolgoknal es van ra egy egeszen egyszeru megoldas amit en pl lehet sosem fedeznek fel magamtol. Azert szoktam erdeklodni.... Pl most sincs fogalmam arrol vajon mi lehet a gond mert mint irtam kb 80 uzemorat ment es nem hinnem hogy ez egy termeszetes jelenseg lenne. Lehet a motor a hibas de lehet hogy egy apro alkatresz nem erintkezik rendesen es csak egy ujraforrsztasra var. Mindenesetre fura dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Synology NAS
- XPEnology
- World of Warships
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest