Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
dKes
tag
Amennyiben a '5 Reallocated Sector Count'-ra gondolsz akkor az nem fog eltűnni. Fentebb írtam, hogy ezen attribútomnál az adhat okot az aggodalomra, ha folyamatosan növekszik. Amennyiben egy alacsony értéken (pl.: 1) hosszabb ideig stagnál az nem nagy gáz - kísérd figyelemmel folyamatosan. Ez a 80 nam a Sentinel szerinti münködési idő vagy a vásárlástól számított idő? Mondjuk elég hamar jmeglett az első - ez még akár a vég kezdete is lehet ...
Amire te utalsz az szerintem a rövid önteszt vagy a hosszú lesz. Persze lehet még a szállítás utáni vagy a szelektív is, de ezt nem mindegyik gyártó támogatja (egyébként ez csak UDMA6 és újabb hdd-knél élhet). Amennyiben nem fizetős verziód van akkor csak a rövidet tudod futtatni (egy-két perc alatt megvan) - a többit nem.
Mielőtt jön az újabb privi: nem vagyok HD Sentineles sem, sőt Silicon-os, Samsung-os, Seagate-s sem semelyik a topic-ban eddig elhangzott cég embere ...

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest