Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
RogerWaters
üzenetére
start menü => beállítások=> vezérlőpult=> felügyeleti eszközök=> számítógép kezelés=> lemezkezelő.
A lemezkezelőben feketével látod a nem partícionált méretet. Ha nem akarsz több partíciót, akkor ráállsz a 30 gigás partícióra jobb gomb és törlés, így az eltűnik és a fekete nem partícionált méret lesz a teljes méret. Azon jobb gomb és partíció létrehozása, majd ha ez megvan, akkor megint jobb gomb és formázás.Ha nincs másik vincsid ami mellé be tudod tenni, akkor például
a Windows telepítőcédéjével is le tudod törölni a pici partíciót, végig tök magyar és bolondbiztos, csak a vonatkozó HDD-t tedd a gépbe, hogy el ne cseszd a betűjelet és csak csináld amit mond.
Nem kell tudnod, hogy mi az az "fdisk.exe" ne szarj be.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
RogerWaters
üzenetére
Csak leformázni nem elég, újra kell particiónálni, mert akkor állítod be a méretét.
A win beépített eszkze jelen feladatra tökéletes.Én már jártam úgy, ogy a talán 40 esnek vett maxtort csak 20asnak látta a gép, vadi új volt, ki is cserélték...
Más :
Azt hiszem, hogy leamortizálodott a hdd ém kellően.
A Hdd sentinelnek köszönhetem, hogy nem vesztettem el semmit sem.
Vajon ezt már ki fogják cserélni ? Garis..
Samu 400 as 8 mb cache el, a másik ugyanilyennek semmi baja.
Már a bootkor is nyomni kellett valamit, hogy beinduljon, és a vista is backupot akar állandóan készíteni.
2 hát alatt jutott el 17 % ról 0 % ra a kondi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest