Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Valóban felcseréltem, pontosabban inkább csak összekevertem 2 tápegységet. A monitor tájáról olvastam le a paramétereket, de természetesen az a monitort hajtja, nem pedig a dokkolót
A dokkoló tápja a dokkolót hajtja, aminek az aljzat felőli oldalára van ragasztva a címke, de mivel jelenleg is megy a recovery, így inkább nem húzom ki, de feltehetően ugyanaz lesz rajta mint a fentebb beillesztett, dokkoló alján lévő címkén.
A dokkoló decemberben lett vásárolva, de kb. 4 napja lettek RAW-ok először a kötetek, de vásárlást követően 2, max 3 alkalommal volt használva a dokkoló.
A korábbi eset, vagy esetsorozat, mert többször előfordult sajnos, az pedig több mint egy évvel, lassan 1,5 éve kezdődött és kb. október közepéig tartott amíg vissza nem küldtem gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- E-roller topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A dokkoló tápja a dokkolót hajtja, aminek az aljzat felőli oldalára van ragasztva a címke, de mivel jelenleg is megy a recovery, így inkább nem húzom ki, de feltehetően ugyanaz lesz rajta mint a fentebb beillesztett, dokkoló alján lévő címkén.