Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
z123456789
üzenetére
Vagyis ha valami eleve nyilvánvaló az egyes információk alapján, valamint a jelenleg forgalomban lévő 3,5"-os USB-s tárolóeszközök is nem meglepő módon kb. mind külső táposak, ellenben te, meg egyesek ezzel nincsenek tisztában, akkor az szerinted nem nyilvánvaló, nem köztudott. Érdekes megállapítás...
Meg ezen gondolatmenet mentén ha a megvásárolt adapter specifikációjában is le van írva, hogy eleve 2,5"-os meghajtókhoz való, látszik hogy nem mellékelnek hozzá külön tápadaptert, akkor az ezek szerint szintén nem elég világos és felmerülhet a 3,5"-os használata, biztos jó az úgy ahhoz is. 
A praktikusság valóban lehet szubjektív, kinek mi alapon. Viszont egyrészt az előző válaszban felsorolt jellemzők eleve a 2,5"-os típusoknak kedveznek, másrészt ha már utazás volt említve, akkor ott szintén már csak a kisebb méret és az USB only tápellátás miatt is, ahol a jelen esetnél is eleve az utóbbi lett volna cél.
-
válasz
z123456789
üzenetére
Én úgy oldottam meg hogy kihajintottam a 3,5" dokkoló spéci két feszültségű egyedi csatis tápegységét és lecseréltem a csatlakozót is sima DC csatlakozóra [link], amihez bármely sarki boltban kapok 12V 2A dugasztápot. Az 5V ágára vettem eBay-ről egy 12v to 5v dc-dc 3A konvertert 250Ft-ért, de te akár át is kötheted usb 5v-ra..
Utazáshoz vonaton laptopal a hátizsákban elfér egy 12V 7Ah zselésaksi..
ha tudsz forrasztgatni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg ezen gondolatmenet mentén ha a megvásárolt adapter specifikációjában is le van írva, hogy eleve 2,5"-os meghajtókhoz való, látszik hogy nem mellékelnek hozzá külön tápadaptert, akkor az ezek szerint szintén nem elég világos és felmerülhet a 3,5"-os használata, biztos jó az úgy ahhoz is. 

ha tudsz forrasztgatni..