Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
"Ennél a szokásos "nem látja a gép" esetnél, ha Windowsnál csak a fájlkezelőt nézik, akkor nem meglepő...
Alap, hogy az eszközkezelőt és a lemezkezelőt kellene."A srác mezei egység sugarú júzer. Én viszont nem csak az Intézőt néztem, hanem a Lemezkezelőt és az Eszközkezelőt is.
Ismeretlen USB eszköznek "látta" az Eszközkezelő, a Lemezlezelő sehogy.A NAS - Openmediavault v4 (Debian származék) - hosszas tekeregetés után 3. nekifutásra találta meg és utána tudtam mount-olni, utána már kezelte.
"...de PC-n egy desktop Linux állítólag nem."
A saját gépeimen próbáltam, hidd el nem látta a manjaro sem!"Aztán az nem derült ki, hogy egyik-másik környezetben esetleg nem-e USB-s csatlakozási probléma, vagy éppen elégtelen tápellátás miatt nem működött rendesen."
Több kábellel is és szétszerelés után a saját külső ORICO házammal is próbáltam, de a két asztali gép (PC+notesz) így sem kezelte. Végül egy USB csatolófelületű SATA/USB adapterrel tudtam a NAS-sal felismertetni. (lásd fent)"A tv-nél amúgy eleve sanszos az utóbbi, nem véletlenül szokott a normális modelleknél "HDD 5V 1A" feliratú USB-port lenni ilyen célra."
Nem az én TV-m, de jeleztem neki, hogy erre inkább vegyen egy pendrive-ot, vagy, mivel SMART TV, építek nekik egy NAS-t, de külső HDD-t ikább ne, mert kinyírja a tartalékot is."Viszont az mondjuk nem derült ki, hogy naprakész / muzeális verzióval lett-e előtte és utána lecsekkolva, a különféle tesztek eredménye mi volt stb."
5.20 Pro trial HDSentinel-lel és a 2.55 HDTune-nal teszteltem. A teszteknél a "kezelés" után se a HDS, se a HDTune nem talált hibát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Alap, hogy az eszközkezelőt és a lemezkezelőt kellene."