Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
liksoft #41822 üzenetére
Csak az az érdekes, nálam úgy néz ki, véglegesen megjavult két HDD, ami előzőleg szétfagyasztotta a gépet.
Egyiket elég volt felülírni.
Másikat felülírtam, de hamarosan ismét fagyasztott. A nehezen olvasható szektorok itt az elejére estek, többszöri felülírás hatására sem akart javulni az egyik blokk sebessége, ugyanakkor hibás szektorként sem akarta áthelyezni.
Másodszorra is igen nehéz volt elkapni, sőt még nehezebb, de ezután az első partíció kezdetét eltoltam 2 GB-tal, azóta semmi baja. Torrent megy rajta, Windowst is telepítettem rá (csak tesztként), de gond nélkül működik, 1884 adatkapcsolati hiba (ami nem nálam keletkezett) azóta nem növekszik.
Talán még azt érdemes tudni róla, hogy előző használója tudatlanságból 65 000 load / unload ciklust vágott bele.
Elképzelhető, hogy emiatt lett ilyen baja, amit fentebb leírtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest