Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXtase
tag
válasz
liksoft
üzenetére
Szia!
Nem a tönkrement helyén, mert az legalább 4 éve volt már. Egyébként azok után a Hitachi HDD-k után volt WD és samsung is, hiba nélkül mentek.
Ez másik gép amiben 3,5 -ös HDD van most, de az adataimat hordozhatóvá akarom tenni és ezt a 2,5 -ös HDD -t erre használnám fel. A gyorsabb másolás miatt egyenlőre az alaplapi SATA csatlakozást használom, később egy új külső rackbe kerülne.
Bár van itthon egy külső rack-em, kivettem belőle a HDD-t beleraktam ezt a hitachit most, de ugyanezt produkálja... egyébként természetesen a másik HDD hiba mentesen működik a külső házban.Gyanítom, hogy a HDD-vel lehet valami de nem biztos, lehet ennek ilyennek kell lennie?
Bár az írás/olvasás után lehet parkolgat a fej, de annak is más a hangja és időbe telik. Ez a kattogás egymást követi kb 1-2mp -enként 2x -3x.Tegnap csináltam egy felület tesztet, egyrészt ugye a teszt miatt, másrészt, hogy folyamatos üzemben legyen a HDD. Bekapcsoláskor mostmár csak 2x kattan egy nagyot, üzem közbn pedig néha 1x de nem sorozatban mint legelső alkalommal...
(A tönkre ment hitachi hdd-k közül az első eleinte egész jól működött, majd a win merevlemez problépmára hivatkozott... majd egy nap bekapcsoláskor nem kattant a fej ahogy szokott, reset-eltem utánna pedig folyamatos kattogásba kezdett.... a másik amire kicserélték valamiért iszonyatosan melegedett... fél év sem telt bele Bad szektoros lett. Garanciába visszavittem ezt is és kértem, hogy ne hitachit adjanak, hanem mást. Ráfizetéssel adtak egy Samsungot, + ismerősömtől vettem egy 250-es WD -t.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest